GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση του αδικοχαμένου πεζοναύτη και ο όρκος του πατέρα του για να πληρώσουν οι δολοφόνοι

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στην τελευταία ανάρτηση του ο αδικοχαμένος ΕΠΟΠ που έχασε τη ζωή του στον Βόλο από την έκρηξη όλμου μαζί ...

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στην τελευταία ανάρτηση του ο αδικοχαμένος ΕΠΟΠ που έχασε τη ζωή του στον Βόλο από την έκρηξη όλμου μαζί με άλλους δύο οπλίτες (Vid)
Σύμφωνα με το ΓΕΣ, από τη διάρρηξη του σωλήνα του όλμου 81 mm κατά την εκτέλεση βολών με βαρέα όπλα. τραυματίστηκαν θανάσιμα οι Επαγγελματίες Οπλίτες λοχίες (ΠΖ) Γιώργος Ορφανίδης 33 ετών και Αναστάσιος Μεζάλας 34 ετών και ο δεκανέας (ΠΝ) Φώτης Ανδρικόπουλος 19 ετών, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο υπολοχαγός (ΠΖ) Κ.Β. 30 ετών.
Ο αδικοχαμένος 34χρονος Αναστάσιος Μεζάλας, ήταν γιος του Δημήτρη Μεζάλα, συνεργάτη του Πάνου Καμμένου, ο οποίος με ανάρτηση του στο διαδίκτυο δηλώνει περήφανος για τον γιο του και παράλληλα ορκίζεται πως κάνει τα πάντα για να "πληρώσουν οι δολοφόνοι", όπως γράφει χαρακτηριστικά.
Ο 34χρονος είχε χάσει επίσης τη μητέρα του πριν λίγους μήνες ενώ ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού.
Η τελευταία του ανάρτηση στο Facebook ήταν ένα βίντεο πάνω από το οποίο έγραφε: "Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε τι είναι ο καθένας….κ σε τι πιστεύουμε….".
Το βίντεο που κοινοποίησε:

Και η ανάρτηση του πατέρα του

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση