GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμπέντ: Έμαθα πολλά στον Παναθηναϊκό

Τη δυνατότητα να επιστρέψει πιο έτοιμος στη Νιούκαστλ είχε ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος αναγνώρισε ότι ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό...


Τη δυνατότητα να επιστρέψει πιο έτοιμος στη Νιούκαστλ είχε ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος αναγνώρισε ότι ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό του έκανε μόνο καλό.
«Πολλά έχουν αλλάξει. Έφυγα με τη μορφή δανεισμού και επέστρεψα για να παίξω και να δείξω στον προπονητή και στον σύλλογο ότι μπορώ να βοηθήσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος», ανέφερε αρχικά ο Αλγερινός χαφ στο «chroniclelive.co.uk» και πρόσθεσε:
«Ήξερα ότι έπρεπε να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και για αυτό αποφάσισα να πάω στην Ελλάδα. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία, έμαθα πολλά και επέστρεψα με ισχυρότερη νοοτροπία και πιο δυνατό χαρακτήρα. Πάντα προσπαθώ να δουλεύω και είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη των πραγμάτων».
Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος υπογράμμισε: «Ο προπονητής είπε ότι πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, αλλά χρειάζεται να συγκεντρωθώ, να δουλέψω περισσότερο κάθε μέρα και να αρπάξω την ευκαιρία. Είχα μία ευκαιρία την προηγούμενη εβδομάδα, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι ευχαριστημένος από αυτό».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση