GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους»

Μετά τη νίκη που συνοδεύτηκε με εντυπωσιακή εμφάνιση ενάντια στην Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις εγχώριες υποχρεώσεις το...


Μετά τη νίκη που συνοδεύτηκε με εντυπωσιακή εμφάνιση ενάντια στην Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις εγχώριες υποχρεώσεις του κόντρα στα Τρίκαλα, τα οποία μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, όπως υποστήριξε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
«Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τη νίκη μας επί της Φενέρμπαχτσε. Τα Τρίκαλα είναι καλή ομάδα κι έπαιξαν πολύ καλά στον τελευταίο τους αγώνα. Τους σεβόμαστε, όπως όλους τους αντιπάλους μας, και θα τους αντιμετωπίσουμε με προσοχή, συγκέντρωση αλλά και πίστη στις δυνάμεις μας», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού των «πράσινων».
Από την πλευρά του, ο Εστεμπάν Μπατίστα αναφέρθηκε κι εκείνος στην εν λόγω αναμέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι σοβαροί, προκειμένου να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους στην Basket League.
«Μετά τη νίκη μας επί της Φενέρμπαχτσε έχουμε την υποχρέωση να μείνουμε με τα πόδια καρφωμένα στο έδαφος. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τα Τρίκαλα κι οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί ώστε να νικήσουμε και να εξακολουθήσουμε το νικηφόρο σερί μας. Βασικά όμως πρέπει να τονίσουμε ότι σεβόμαστε τον αντίπαλό μας. Τα Τρίκαλα είναι καλή ομάδα και ξέρουμε ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να νικήσουμε», ήταν τα λόγια του Ουρουγουανού σέντερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση