GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωμανός στο δάσκαλό του: «Να επικοινωνήσουμε με τη σχολή για να μη χαθεί το εξάμηνο»

Την φράση που δείχνει τον σκοπό και τη θέληση του Νίκου Ρωμανού, κατά τον ίδιο, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο facebook ο διευθυντή...


Την φράση που δείχνει τον σκοπό και τη θέληση του Νίκου Ρωμανού, κατά τον ίδιο, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο facebook ο διευθυντής του σχολείου των φυλακών του Αυλώνα Πέτρος Δαμιανός.
«Μόλις βγήκα από το νοσοκομείο. Η πρώτη του φράση μετά τις χαρές: Κύριε Πέτρο να επικοινωνήσουμε με τη σχολή για να μη χαθεί το εξάμηνο» έγραψε ο δάσκαλος του Νίκου Ρωμανού.
Νωρίτερα, αφού είχε γίνει γνωστό ότι υπερψηφίστηκε η τροπολογία, ο κ. Δαμιανός είχε δηλώσει τα συναισθήματά του: «Είμαι χαρούμενος, είμαι ικανοποιημένος, είμαι ευτυχισμένος».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας πάντως έχει κατ” επανάληψη όλο αυτό το διάστημα δηλώσει πως βεβαίως είναι έτοιμος να καλωσορίσει τον Νίκο Ρωμανό στη φοιτητική κοινότητα και πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον διευκολύνει.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση