GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ευχές του Δημήτρη Κουτσούμπα

Τα κάλαντα έψαλαν στον γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλη του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδας και Νήσων. Ο κ. Κουτσούμπας...

Οι ευχές του Δημήτρη Κουτσούμπα
Τα κάλαντα έψαλαν στον γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλη του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδας και Νήσων. Ο κ. Κουτσούμπας ευχήθηκε στη συνέχεια:
«Χρόνια πολλά, καλές γιορτές!
Οι μέρες που έρχονται επιτάσσουν ο ίδιος ο λαός να βγει στο προσκήνιο, να καθορίσει αυτός τις εξελίξεις. Οι καιροί που έρχονται απαιτούν ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ, η επόμενη μέρα μετά τις πιθανές ερχόμενες εκλογές χρειάζεται ένα ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για το λαό.
Έρχονται εποχές που πρέπει όλοι να χορέψουμε στους ρυθμούς του Πυρίχειου, του ποντιακού πολεμικού χορού που δείχνει τον ηρωισμό, τη λεβεντιά και την αντρειοσύνη.
Κι όπως τραγουδούσαν οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης στα ποντιακά : ‘Ντο θ’ φτάμε τα παράδας και το πολά το βίον, το ΚΚΕ ασ’ όλεν το καλλίον’.
Καλή δύναμη, καλή υγεία σε όλους!»

1 σχόλιο

  1. Ναι ρε μαλάκες, ήρθε ο Χριστός στη γη και έφερε ειρήνη, αγάπη, δικαιοσύνη, αδελφοσύνη και ολα τα καλά του κόσμου (φαντάσου και να μην ερχότανε) και σεις γκρινιάζετε γιατί ο καημένος ο Σαμαράς, για το καλό σας, σας έκοψε λίγο μισθό, λίγη σύνταξη και έδωσε τα σπίτια σας στους γερμανούς να δουν και αυτοί οι δύστυχοι λίγο ήλιο. Γκρίνια γκρίνια.. Σιγά το πράμα.. Τι θα καταλάβουν στο τέλος οι πλούσιοι.. Τα σάβανα ρε δεν έχουν τσέπες.. Γκολ αυτοί; Στην σέντρα εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση