GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προμήθεια δύο μικρών λεωφορείων για την πόλη της Ρόδου

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι τροποποιήθηκε η απόφαση ένταξης προκειμένου να αυξηθεί ο ...



Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι τροποποιήθηκε η απόφαση ένταξης προκειμένου να αυξηθεί ο προϋπολογισμός μετά την υπογραφή του συμφωνητικού για την προμήθεια δύο μικρών λεωφορείων για την πόλη της Ρόδου, που θα γίνει από τον Δήμο της Ρόδου.

Τα δύο λεωφορεία, συνολικού κόστους 369 χιλ. €, θα εξυπηρετήσουν τη μεταφορά των επιβατών κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Μεσαιωνικής Πόλης και του Ιστορικού Κέντρου της Πόλης.

Η προμήθεια αυτή περιλαμβάνεται στο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπλασης του Δήμου, στο πλαίσιο του οποίου έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 5 ακόμη έργα συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκ. € και τα οποία βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη.

Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση