GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φάνης Μουρατίδης είναι ακόμα ερωτευμένος

Ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης, καλεσμένος στην εκπομπή "Happy Day" στον Alpha. Ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως ...

Ο Φάνης Μουρατίδης είναι ακόμα ερωτευμένος

Ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης, καλεσμένος στην εκπομπή "Happy Day" στον Alpha.

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως είναι ακόμη πολύ ερωτευμένος με την σύζυγο του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο θεωρεί θετικό πως εκείνη είναι ιδιαίτερα ψηλή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

1 σχόλιο


  1. ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΗ ΝΔ, ΠΑΚΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ:

    "ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ: Ο Άδωνις σε τηλεοπτικό στούντιο, υπόσχεται ότι η ΝΔ θα πάρει τα σπίτια του κόσμου!"


    Ολόκληρο το studio ξεσήκωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης της ΝΔ με τα όσα συγκλονιστικά είπε για την άρση των πλειστηριασμών, τις Τράπεζες, μετά από το «πάγωμα» του γνωστού νόμου Κατσέλη, ο οποίος προστάτευε τον ελληνικό λαό, από το να μη χάσει το σπίτι του στα χρόνια των Μνημονίων.

    Αφού πιέστηκε και τα επιχειρήματα του τηλεοπτικού τραπεζιού τα μετέτρεπε σε «διακοπές», έφτασε στο σημείο να πει το απίθανο που συνοψίζεται στο ότι: "Δεν μπορεί να προστατεύεται για πάντα η πρώτη κατοικία, αλλιώς δεν θα… ανακάμψει η οικοδομή." (!?!)

    «Δηλαδή θα χάσουμε τα σπίτια μας για να ανακάμψει η οικοδομική δραστηριότητα;», τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, για να προσθέσει: «…πείτε και άλλα. Σας αφήνω…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση