GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ Λαγκάρντ προς G20: Πάρτε μέτρα στήριξης της ανάπτυξης

Οι 20 κορυφαίες οικονομίες του πλανήτη θα πρέπει να λάβουν επιπλέον... μέτρα προκειμένου να στηρίξουν την ανάπτυξη, τις δομικέ...



Οι 20 κορυφαίες οικονομίες του πλανήτη θα πρέπει να λάβουν επιπλέον... μέτρα προκειμένου να στηρίξουν την ανάπτυξη, τις δομικές μεταρρυθμίσεις αλλά και τις επενδύσεις, όπως τόνισε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Σε γραπτή της δήλωση η κα Λαγκάρντ τονίζει ότι είναι ιδιαίτερα ανήσυχη λόγω της «μη συγχρονισμένης νομισματικής πολιτικής» που ασκείται στην υφήλιο, με τη Fed να προχωρά σε μία πιο «φυσιολογική» νομισματική πολιτική, ενώ η ΕΚΤ προτιμά να λάβει μέτρα αύξησης της βοήθειας που παρέχει.

«Ακόμη και εάν όλες οι διεργασίες είναι καλά οργανωμένες, μπορεί να καταλήξουν σε εκτεταμένη μεταβλητότητα στις αγορές καθώς οι επενδυτές θα ξεκινήσουν να γίνονται εκ νέου ριψοκίνδυνοι», τονίζει στη γραπτή της δήλωση η επικεφαλής του ΔΝΤ.

1 σχόλιο

  1. Τέρμα το παραμύθι με τα κώλο ευρώ σας..
    ΤΕΛΟΣ...ο Ελληνας θα αντέξει ακόμα και με αίμα ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΕΙ άλλο να πεινάνε τα ανήλικα παιδιά του...

    ΤΈΡΜΑ... ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση