GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απογοητευτική η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Ρεξ!

Emy Panagou Απογοητευτική ήταν η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου, με την Εντίθ Πιάφ της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο Θέατρο Ρεξ!...

Απογοητευτική ήταν η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου, με την Εντίθ Πιάφ της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο Θέατρο Ρεξ!!
Μια παράσταση τριών ωρών, όπου τα τραγούδια της μεγάλης ιέρειας του Γαλλικού Τραγουδιού, είχαν μεταφραστεί στα Ελληνικά, με αποτέλεσμα να χάνεται η μαγεία των στίχων,, όπως τους αγαπήσαμε όλοι εμείς, και με την Ζουγανέλη, χωρίς πάθος, χωρίς διακυμάνσεις στη φωνή, σε μια μονοδιάστατη απόδοση, επίπεδη και εν τέλει πληκτική !!
Απορώ, πώς αυτό το κορίτσι, έχει κερδίσει τόσο μεγάλη εύνοια και από ποιούς, τη στιγμή που διαθέτει μια κανονικήφωνή, όχι καλύτερη πάντως από πολλές άλλες τραγουδίστριες στις μέρες μας, και προβάλλεται όσο καμία άλλη! Της εμπιστεύονται το Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής, και τώρα το Εθνικό Θέατρο !!
 Ούτε κατά διάνοια μπορεί να πλησιάσει εκείνη την ανεπανάληπτη παράσταση της Τάνιας Τσανακλίδου στην ερμηνεία της Εντίθ Πιάφ

8 σχόλια

  1. ΠΩ ΠΩ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα απ'όλα έχει η Ελεωνόρα 'κανονική' φωνή σαν τις άλλες!Στη συνέχεια,η ζήλια σου τρώει τη ζωή!Για να της εμπιστεύονται το Ηρώδειο,το Μέγαρο Μουσικής και το Εθνικό Θέατρο,κάτι παραπάνω θα ξέρουν!Άντε ηρέμησε!ΝΟΥΜΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσο καιρο εχεις να πας με αντρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηρεμία! Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την άποψη του, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοακυρωνεστε που δεν αξιζει τον κοπο το σχολιο αλλα θα το κανω.Στην ανεπαναληπτη προ 34ετιας παρασταση με την Τσανακλιδου δε θιχτηκαν τα γαλλικα,το πιανο κ το κρουασαν βουτυρου σας απο τον ελληνικο στιχο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Απορώ, πώς αυτό το κορίτσι, έχει κερδίσει τόσο μεγάλη εύνοια και από ποιούς"ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!" διαθέτει μια κανονικήφωνή"ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ...ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΩΝΗ!"Της εμπιστεύονται το Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής, και τώρα το Εθνικό Θέατρο"ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!"είχαν μεταφραστεί στα Ελληνικά"ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΑΛΛΑ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απογοητευτική η κριτική σου!Μάλλον είδες άλλη παράσταση!Πιο σωστοί ήταν η Μαρινέλλα και ο Γιώργος Νταλάρας,που πήγαν να την δουν και να την συγχαρούν,όπως της άξιζε δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7 σχόλια από το ίδιο πρόσωπο (πιθανότατα την ίδια την κ. Ζουγανέλη).

    Έρρωσο,

    Πατήρ Σουλπίκιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση