GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Άννα Πρέλεβιτς για τον έρωτά της με τον Γιώργο Σαμπάνη

H Άννα Πρέλεβιτς μίλησε, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», για τον έρωτά της με τον Γιώργο Σαμπάνη. «Έχει περάσει κάτι παραπάνω α...

Η Άννα Πρέλεβιτς για τον έρωτά της με τον Γιώργο Σαμπάνη
H Άννα Πρέλεβιτς μίλησε, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», για τον έρωτά της με τον Γιώργο Σαμπάνη.
«Έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας χρόνος, αλλά εγώ το νιώθω σαν χθες. Αλλά και σαν να είμαστε πολύ καιρό μαζί. Έχουμε ταιριάξει πολύ με τον Γιώργο, η αλήθεια είναι. Μοιάζουμε πολύ σε πολλά πράγματα» εξομολογήθηκε η πρώην Σταρ Ελλάς.
Για την συγκατοίκηση
«Δεν είναι η πρώτη μου φορά. Αν σου πω, όμως, ότι δεν θυμάμαι το παρελθόν; Το ζω σαν να είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για μένα. Σαν να είναι η πρώτη φορά που συζώ με το αγόρι μου. Σαν να είμαι πρώτη φορά ερωτευμένη, σαν να είναι η πρώτη φορά που αγαπάω έναν άνθρωπο. Ή το έχει καταφέρει αυτός ή απλά έτσι νιώθω εγώ. Είναι πρωτόγνωρο για μένα».
Για το ενδεχόμενο επισημοποίησης της σχέσης τους στο μέλλον
«Για πλάκα το συζητάμε. Δεν είναι κάτι που με αγχώνει γιατί θα γίνω 25 σε λίγο καιρό. Νομίζω είναι σημαντικό με έναν άνθρωπο να καταλάβεις πως θες να κάνετε οικογένεια μαζί. Τώρα ο γάμος δεν ξέρει τι ρόλο παίζει. Ο Γιώργος θα ήταν πολύ καλός και μπαμπάς και σύντροφος και φίλος».
Για τη γνωριμία του Γιώργου Σαμπάνη με τους γονείς της
«Για μένα είναι πολύ σημαντικό ο πατέρας μου να ταιριάζει με τον σύντροφό μου. Τον γνώρισε στον δεύτερο μήνα της σχέσης μας, αρκετά νωρίς. Μου είχε πει "τι ευγενικό παιδί είναι αυτό!". Αλλά και του Γιώργου οι γονείς δεν υπάρχουν. Τους αγαπώ πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση