GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στις Βρυξέλλες...

Η χειρονομία της Μέρκελ στον Τσίπρα - ΦΩΤΟ Λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο ΠρωθυπουργόςΑλέξης Τσίπρας συνομίλη...

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στις Βρυξέλλες – Συνεχής ενημέρωση - ΒΙΝΤΕΟ
Η χειρονομία της Μέρκελ στον Τσίπρα - ΦΩΤΟ
Λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο ΠρωθυπουργόςΑλέξης Τσίπρας συνομίλησε με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Το κλίμα ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα φιλικό, όπως προδίδουν άλλωστε και οι φωτογραφίες, με την Άνγκελα Μέρκελ να είναι συνεχώς χαμογελαστή.
Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" μια χειρονομία της καγκελαρίου προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό.
Δείτε τις φωτογραφίες...

Αυτά είπε ο Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής - ΒΙΝΤΕΟ
Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης, ήταν η απάντηση στις απαιτήσεις που περιλαμβάνονταν στο κείμενο των Θεσμών. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια τηςΣυνόδου Κορυφής, έκανε λόγο για μέτρα που θα καλυφθούν για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού και κατατέθηκαν σε όσα σημεία υπάρχει διαφωνία ισοδύναμα.
Την ίδια στιγμή, ο Πρωθυπουργός καυτηρίασε τη στάση κάποιων από την πλευρά των Θεσμών, λέγοντας ότι με τις ακραίες τους απαιτήσεις δυναμιτίζουν το κλίμα και ζήτησε από του ομολόγους του να πρυτανεύσει η λογική, απέναντι στην ευθύνη που έχουν για την ευρωζώνη. Τέλος επισήμανε ότι δεν υπάρχουν αγεφύρωτες διαφορές στα δύο κείμενα, αρκεί  να υπάρχει πολιτική βούληση.

Δείτε το βιντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση