GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγική φιγούρα o Τζιμ Κάρεϊ στην κηδεία της Καθριόνα Γουάιτ

Δεν άντεξε τον χωρισμό της με τον Τζιμ Κάρεϊ, η Καθριόνα Γουάιτ, με αποτέλεσμα τέσσερις ημέρες, αφότου χώρισε για δεύτερη φορά με το...


Τραγική φιγούρα o Τζιμ Κάρεϊ στην κηδεία της Καθριόνα Γουάιτ Δεν άντεξε τον χωρισμό της με τον Τζιμ Κάρεϊ, η Καθριόνα Γουάιτ, με αποτέλεσμα τέσσερις ημέρες, αφότου χώρισε για δεύτερη φορά με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, αυτοκτόνησε παίρνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία «Out lady of Fatima» στο Cappawhite της Ιρλανδίας, με τον Τζιμ Κάρεϊ να δίνει το παρών σε κακή κατάσταση.
Τραγικές φιγούρες ήταν τα μέλη της οικογένειας της make up artist, με τη μητέρα της να μη σταματά ούτε στιγμή να κλαίει, ενώ ο αδερφός της μετέφερε το φέρετρο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αδικοχαμένη Γουάιτ «αναπαύτηκε» δίπλα στον τάφο του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από τρία χρόνια, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση