GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουγγαρία και Κροατία ανοίγουν και πάλι τρία περάσματα στα μεταξύ τους σύνορα

Η Ουγγαρία και η Κροατία θα ανοίξουν και πάλι τρεις σιδηροδρομικούς μεθοριακούς σταθμούς που είχαν κλείσει από τα μέσα της περυσινής ...


Η Ουγγαρία και η Κροατία θα ανοίξουν και πάλι τρεις σιδηροδρομικούς μεθοριακούς σταθμούς που είχαν κλείσει από τα μέσα της περυσινής χρονιάς εξαιτίας της μεταναστευτικής κρίσης, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI επικαλούμενο τους υπουργούς Εσωτερικών των δύο χωρών.

Πλήθη μεταναστών εισήλθαν στην Ουγγαρία μέσω των μεθοριακών σταθμών Μουρακερέτστουρ-Κοτορίμπα, Γκιεκένιες-Κοπρόβνιτσα και Μαγκιάρμπολι-Μπέλι Μαναστίρ κατευθυνόμενοι στη Γερμανία.

Αυτές οι κινήσεις σταμάτησαν αφού η Ουγγαρία ολοκλήρωσε στα τέλη του 2015 έναν φράκτη στα νότια σύνορά της, με τη Σερβία και την Κροατία, για να κρατήσει έξω τους μετανάστες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πότε θα ανοίξουν και πάλι οι εν λόγω μεθοριακοί σταθμοί διέλευσης και αν η επαναλειτουργία τους πρόκειται να είναι μόνιμη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση