GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση «Αλέξανδρος» στον δήμο Θερμαϊκού και συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών

Διακλαδική αστυνομική επιχείρηση με τον τίτλο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» υλοποιήθηκε χθες σε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού, με τη συμμετοχή αντρών από...


Διακλαδική αστυνομική επιχείρηση με τον τίτλο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» υλοποιήθηκε χθες σε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού, με τη συμμετοχή αντρών από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και με σκοπό την πρόληψη διαφόρων μορφών εγκληματικότητας, την περιστολή των αιτιών εγκληματογένεσης και την εν γένει εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και ευνομίας των πολιτών.
Επίσης, άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης  κατάφεραν σοβαρό πλήγμα σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών χθες το απόγευμα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Προχώρησαν στη σύλληψη ενός 53χρονου ημεδαπού, μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος είχε ως ρόλο την παραλαβή, αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης υπηρεσίας στο σπίτι του 53χρονου ημεδαπού, αλλά και σε αποθηκευτικό χώρο που διατηρούσε στους Αμπελόκηπους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, εννέα δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 422 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές και τις συνεννοήσεις του.
Παράλληλα, τη σύλληψη δύο εμπόρων ναρκωτικών ουσιών, πέτυχαν άντρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για δύο άντρες 28 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, παρουσία δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τα εξής:56 γραμμάρια ηρωίνης, 448 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης , δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και αναδιπλούμενο στιλέτο.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Αλέξανδρος» έγινε έλεγχος σε 63 άτομα και 46 οχήματα και 20 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ως αποτέλεσμα, προσήχθησαν τρία άτομα και συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.
Βεβαιώθηκαν:22 τροχονομικές παραβάσεις, δύο παραβάσεις για επαιτεία, μία παράβαση υγειονομικής διάταξης και δύο παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία περί μέτρων για την τήρηση της κοινής ησυχίας. Κατασχέθηκαν 157 προϊόντα παρεμπορίου και 12 δενδρύλλια κάνναβης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις επαναλαμβάνονται συστηματικά και με αμείωτο ρυθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση