GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλος σκόρπισε τον θάνατο στο αεροδρόμιο της Φλόριντα – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Αντικρουόμενες είναι μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Φορτ ...


Αντικρουόμενες είναι μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Φορτ Λόντερντεϊλ Χόλιγουντ», στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για 3 νεκρούς, ενώ ο σερίφης της κομητείας Μπρόουαρντ έκανε λόγο «για πολλούς νεκρούς». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί. 

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν σκηνές όπου άνθρωποι σε κατάσταση πανικού έτρεχαν να σωθούν, την ώρα που άλλοι κατέφευγαν ακόμα και στον διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης του αεροδρομίου για να γλιτώσουν, όπως διακρίνεται και στις εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα σε απευθείας σύνδεση.Το περιστατικό σημειώθηκε στον τομέα παραλαβής των αποσκευών, σύμφωνα με το αεροδρόμιο.

«Ακούγονται πυροβολισμοί. Όλοι τρέχουν» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter o πρώην εκπρόσωπος τύπου του Τζορτζ Μπους, Άρι Φλέιτσερ, που βρισκόταν επίσης στο σημείο. Ασθενοφόρα και περιπολικά έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση