GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ από το κατεστημένο...

Stefanos Kavallierakis Η απομάκρυνση Ψυχαρη, Σάλα αλλά και άλλων κομματιών του παραδοσιακού ελληνικού κατεστημένου ( δεν χρησιμοποιώ ...

Η απομάκρυνση Ψυχαρη, Σάλα αλλά και άλλων κομματιών του παραδοσιακού ελληνικού κατεστημένου ( δεν χρησιμοποιώ τον όρο αρνητικά αλλά περιγραφικά) είναι η λογική και μάλλον καθυστερημένη εξέλιξη της μετάβασης του οικονομικού συστήματος σε ξένο έλεγχο. Ο μη νοικοκυρεμένος τρόπος λειτουργίας, η έλλειψη ρευστότητας ή η λειτουργία με όρους " ανθρωποδικτυωσης" και " φουσκας" τελείωσε γιατί απλά δεν υπάρχει χρήμα να τα συντηρήσει και άνθρωποι που θα αποφασίσουν να διακινήσουν χρήμα ή να δώσουν εντολή να διακινηθεί χρήμα προς τέτοιες κατευθύνσεις. Προφανώς υπάρχει και η συναίνεση του πολιτικού συστήματος το οποιο δεν έχει λόγο να το συντηρεί, ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί και κάπως πολιτικά και όλο αυτό αν και δεν παίζει ιδιαίτερα ρόλο.
Προφανώς θα επιβιώσουν όσοι είχαν προλάβει να επεκταθούν σε άλλες δραστηριότητες , είχαν προλάβει να βγάλουν χρήμα κτλ. Η εξέλιξη είναι λογική, θα έχει και συνέχεια λογικά και λυπηρή σε κάθε περίπτωση για τους ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους.

1 σχόλιο

  1. Αφού θαλασσωδανιστήκανε, τους πληρώσαμε τα σπασμένα, θα φύγουν φορτωμένοι. Βέβαια το κατεστημένο, και μάλιστα το traditional, δεν τελειώνει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση