GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Οι εξηγήσεις του Χανταμπάκη για το συμβάν με το μαγιό

Για το περίφημο συμβάν με το “μαγιό” μίλησε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην πρεμιέρα της εκπομπής Survivor Πανόραμα και στην Ελεονώρα Μελέ...


Για το περίφημο συμβάν με το “μαγιό” μίλησε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην πρεμιέρα της εκπομπής Survivor Πανόραμα και στην Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο ίδιος είχε κάνει ένα παρόμοιο “σκετσάκι” με ένα άλλο, πράσινο μαγιό στο πρώτο “συμβούλιο μίμησης”, όπως το χαρακτήρισε, και τότε το περιστατικό δεν είχε λάβει τέτοια έκταση, ενώ υπενθύμισε πως και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν μπροστά τότε.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε, το περίφημο ροζ μαγιό δεν ήταν καν της Ειρήνης Παπαδοπούλου, αλλά της Λάουρας Νάργες, η οποία το είχε απλώσει για να στεγνώσει. “Σε καμία περίπτωση δεν θα άνοιγα την τσάντα κανενός”, ξεκαθάρισε.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης απέρριψε εξάλλου κατηγορηματικά τα περί “bullying” σε βάρος της άλλοτε συμπαίκτριάς του στην ομάδα των Διασήμων. “Δεν είχα σκοπό να κάνω bullying σε έναν άνθρωπο που σέβομαι, δεν έχω πει σε καμία προσωπική μου συνέντευξη ότι η Ειρήνη είναι το ένα, η Ειρήνη είναι το άλλο. Δεν υπάρχει bullying, με στεναχωρεί αυτή η λέξη, δε γελάω”, ανέφερε.

Δεν παρέλειψε πάντως να σχολιάσει για την Ειρήνη Παπαδοπούλου ότι “από την πρώτη στιγμή είχε μία, φοβία να το πω; Πονούσε συνέχεια, πεινούσε συνέχεια, απαιτούσε ντάντεμα”, προσθέτοντας: “Είναι δεκτό να έχεις μια ψυχολογική πίεση, να πεινάς, να πονάς, όλοι όμως [...], σε ένα παιχνίδι όπου το περνάμε όλοι, δεν μπορείς να πάρεις στο 100% αυτό που θες”.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση