GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στον Ολυμπιακό για τον Αγραβάνη

...

Από την αρχή της φετινής σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από την ατυχία και τους τραυματισμούς. Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στα «πιτς» για περίπου δύο μήνες, ο Μπράιαν Ρόμπερτς πέρασε μία θλάση, οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Ιωάννης Παπαπέτρου ταλαιπωρήθηκαν ή ταλαιπωρούνται από διάφορα ζητήματα και ο Κιμ Τιλί υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό, που ενδέχεται να τον αφήσει εκτός για την συνέχεια της σεζόν.

Όμως, όπως φαίνεται, τα προβλήματα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο δεν σταματούν εκεί. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φοβούνται πως υπάρχει ζημιά στον χιαστό του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος δεν ήταν στην «ερυθρόλευκη» αποστολή που ταξίδεψε στη Γερμανία για την αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ (ήττα με 67-65).

Μάλιστα, ο 22χρονος φόργουορντ δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague, με την τελευταία του συμμετοχή να καταγράφεται στις 17/11 και στη νίκη των Πειραιωτών επί του Ερυθρού Αστέρα με 85-59.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έκανε λόγο για «άμεση πλήξη επί δεξιού γόνατος και κάκωση στον τένοντα του τετρακεφάλου», την προηγούμενη (6/12) της αναμέτρησης με την Ρεάλ, ενώ στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αποστολή του αγώνα με την Μπάμπεργκ, το όνομα του Δημήτρη Αγραβάνη δεν ήταν δίπλα σε αυτά των Γιώργου Πρίντεζη, Ιωάννη Παπαπέτρου και Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι αντιμετώπιζαν επίσης προβλήματα τραυματισμών.

Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε την ακριβή διάγνωση και την επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση