GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ!» Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλευρό του Μίκη...

Aνάρτηση με την οποία στηρίζει τον Μίκη Θεοδωράκη έκανε για το χθεσινό συλλαλητήριο η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντινοπού...

Aνάρτηση με την οποία στηρίζει τον Μίκη Θεοδωράκη έκανε για το χθεσινό συλλαλητήριο η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντινοπούλου.  «Σήμερα μίλησαν οι πολίτες. Με τη μαζική, ειρηνική, μεγαλειώδη και μοναδική παρουσία τους. Σήμερα οι πολίτες έκαναν τους φασίστες να φαίνονται θλιβερά μυρμήγκια. Αντί για οδηγούς, όπως πασχίζουν να τους παρουσιάσουν κάποιοι δήθεν ”αριστεροί”, που καταλήγουν οι ίδιοι φασίστες», έγραψε μεταξύ άλλων. 

Ολόκληρη η ανάρτηση:
«Σήμερα μίλησαν οι πολίτες. Με τη μαζική, ειρηνική, μεγαλειώδη και μοναδική παρουσία τους. Σήμερα οι πολίτες έκαναν τους φασίστες να φαίνονται θλιβερά μυρμήγκια. Αντί για οδηγούς, όπως πασχίζουν να τους παρουσιάσουν κάποιοι δήθεν ”αριστεροί”, που καταλήγουν οι ίδιοι φασίστες.
Σήμερα μίλησε ο Μίκης, ως πατριώτης και διεθνιστής. Ως πραγματικός αριστερός. Που αγαπά την πατρίδα του κι αναγνωρίζει στους άλλους λαούς το δικαίωμα να αγαπούν τη δική τους πατρίδα.
Σήμερα μίλησε ο Γιώργος Κασιμάτης, ως συνεπής υπερασπιστής του Συντάγματος, της Δημοκρατίας κ της λαϊκής κυριαρχίας. Που αντιμάχεται τα Μνημόνια άοκνα επί 8 χρόνια. Είμαι περήφανη για τις μάχες που δίνουμε μαζί.
Την έγραψε ο λαός. Αυτός ο περήφανος κι ανυπότακτος λαός. Που δε μπερδεύεται. Σήμερα, μόνο σεβασμός για αυτόν τον λαό. Τον μικρό και τόσο μεγάλο.»


Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou
Σήμερα μίλησαν οι πολίτες.
Με τη μαζική, ειρηνική, μεγαλειώδη και μοναδική παρουσία τους.
Σήμερα οι πολίτες έκαναν τους φασίστες να φαίνονται θλιβερά μηρμύγκια. Αντί για οδηγούς, όπως πασχίζουν να τους παρουσιάσουν κάποιοι δήθεν "αριστεροί", που καταλήγουν οι ίδιοι φασίστες.
Σήμερα μίλησε ο Μίκης, ως πατριώτης και διεθνιστής.
Ως πραγματικός αριστερός.
Που αγαπά την πατρίδα του κι αναγνωρίζει στους άλλους λαούς το δικαίωμα να αγαπούν τη δική τους πατρίδα.
Σήμερα μίλησε ο Γιώργος Κασιμάτης, ως συνεπής υπερασπιστής του Συντάγματος, της Δημοκρατίας κ της λαϊκής κυριαρχίας. Που αντιμάχεται τα Μνημόνια άοκνα επί 8 χρόνια. Είμαι περήφανη για τις μάχες που δίνουμε μαζί.
Σήμερα γράφτηκε μια σελίδα στην ιστορία από τις πολλές που θα ακολουθήσουν.
Την έγραψε ο λαός.
Αυτός ο περήφανος κι ανυπότακτος λαός.
Που δε μπερδεύεται.
Σήμερα, μόνο σεβασμός για αυτόν τον λαό.
Τον μικρό και τόσο μεγάλο.

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ MERDE!!!

    Είναι η "Μοντέρνα" "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΗΣ New Age του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού!
    Αυτή Έχει ΜΟΡΦΗ ΕλιτοΕσωτερίστικη που Είναι και η ΕΣΩΤΕΡΙΚΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!!! Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΞΩΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ! Έτσι Δικαιολογούσαν την ... "ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ και την "ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΡΕΜΠΛΙΝΚΑ ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ έχουν ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ πιό "Ειρηνικές" και πιό "Αποδοτικές"!!! Οι "ΚΑΠΟ" μέσα Στον Λαό ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ"!!!

    Στην Χώρα Μας Αυτό Στα Πλαίσια Του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού το βλέπουμε ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ:

    1. Στο ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: Κατηγορούν Ενα Λαό με τα χειρότερα Προσβλητικά Επίθετα μέχρι και το ότι "οφείλεται" στο ... DNA ΤΟΥ και Του Φορτώνουν ΈΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΧΡΕΟΣ!!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ!!!

    2. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ: Παράλληλα θέλουν να την Εξαφανίσουν την Ιστορία Του που Εδω ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! Στην "Αυριανή" Κοινωνία της ΥΦΗΛΙΟΥ του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού Του ΣΚΟΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΦΑΡΟΣ!!! Το Όνομα/Ορος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για Την "Δημιουργία" Εικονικού Κράτους/Εθνους/Ιστορίας ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (και Εδαφικής) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .... με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια!!!!


    [Σημ. Πέστε του Αξούριστου ότι ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ τον Ελληνικό Λαό τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα ώς: Φασίστες Εθνικιστές Μισαλόδοξους ως ως ως!!! Αλλάζετε ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ "Ανώνυμες Αριστεράς Εταιρείες Α.Ε" ώς ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ Goebels Έννοιες της Ομιλίας Του Μίκη!!! Την Ειρωνεία Και Τον Αυτοσαρκασμό Του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΙΚΗ ΜΟΝΟ ΟΙ Αποικιοκρατούμενοι Λακεδοραγιάδες/Εθνομηδενιστές ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση