GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ! Αλβανίδα υπουργός «συνδέεται» με τον χαμό στην εφημερίδα «Μακελειό»...

Χαμός επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, δικαστικό...

Χαμός επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας για να επιδώσει εξώδικο από τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας.

Όπως ισχυρίστηκε ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αρχικά τον εξύβρισαν και στη συνέχεια δέχτηκε πυροβολισμούς κάτω και δεξιά, κοντά στα πόδια του, για εκφοβισμό. Μετά από το περιστατικό, ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία, που έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας. Ο δικαστικός επιμελητής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας για να δώσει κατάθεση, ενώ η αστυνομία αναζητά τον Στέφανο Χίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα αναφέρεται στο περιστατικό σε ανάρτησή της, σημειώνοντας ότι «το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας με απειλές και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας, άτομο το οποίο αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο για το οποίο δεν έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι ακριβώς συνέβη. Αμέσως μετά την είσοδο του σωματώδη άντρα, εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προφανώς μετά από συνεννόηση μαζί του. Ο σωματώδης άντρας ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής και ότι κάποιος άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να αποτρέψει την εξέλιξη του επεισοδίου».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπάρχουν «βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" προκειμένου να μην κυκλοφορήσει», καθώς «το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριείχε αποκαλύψεις – "φωτιά"».

Χίος: Πάλι με ψάχνουν τα μπατσάκια;
Δήλωση του Στέφανου Χίου φιλοξενεί το makeleio.gr. Ο δημοσιογράφος αναφέρει για το «φερόμενο ως συμβάν της ασφαλείας Αττικής»:
«Τι εγινε ρε παιδιά ; Παλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατα εκατοντάδες την ωρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που έστειλαν τον επιχειρηματία Aλέξανδρο Σταματιάδη που χαροπαλεύει ; Ντροπή σας! Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός!
Τμήμα ανθρωποκτονιών
Προστασία πολιτεύματος
Ασφαλεια
Διας
Ολοι μαζι σε πολιορκία στην εφημεριδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση
Θα λογαριαστούμε με όλους !
Σ.Χ»

Η ιστοσελίδα επίσης, "φωτογραφίζοντας" γυναίκα υπουργό της Αλβανίας, προαναγγέλλει ότι στο φύλλο της Πέμπτης η εφημερίδα  αποκαλύπτει "για λογαριασμό ποιας αλλοδαπής υπουργού μπούκαρε στα γραφεία ο νταής δικαστικός επιμελητής, προκειμένου να επιδώσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω υπουργός (αλλοδαπή), μαζί με τον πρωθυπουργό της απεργάζονται σχέδια κατά του ελληνισμού και των εθνικών μας δικαιωμάτων. Η κυρία αυτή λοιπόν έστειλε τον δικαστικό επιμελητή να μας επιδώσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Ανατριχιάζει για τα πατριωτικά μας αισθήματα και κατέφυγε στην ελληνική δικαιοσύνη για να μας τιμωρήσει!!! Για χάρη της αλλοδαπής υπουργού έλαβε χώρα το περιστατικό" αναφέρεται.

1 σχόλιο

  1. Σε λίγο θα στέλνει ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ο Ερντογάν!!!

    Όπως ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση