GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο κύβος ερρίφθη και ο Κ. Μητσοτάκης λέει "ναι" στο σπάσιμο Β' Αθηνών και Αττικής...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.  Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Press-gr, ο κύβος ερρίφθη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Press-gr, ο κύβος ερρίφθη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα θα ανακοινώσει ότι η ΝΔ θα υπερψηφίσει τελικά την κατάτμηση της Β' Αθηνών και της Αττικής. Ο Κ. Μητσοτάκης  σήμερα θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον Κλεισθένη.

Η ΝΔ θα επιμείνει στην γαλάζια τροπολογία για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού αλλά έστω κι αν δεν τη δεχτεί .η κυβέρνηση θα πει "ναι" στο σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνούν πολλά από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος και έχουν σημειωθεί πολλές διεργασίες.

Η υπερψήφιση της διάταξης και από τη ΝΔ θα έχει ως αποτέλεσμα την εφαρμογή της από τις αμέσως επόμενες εκλογές καθώς θα συγκεντρώσει πάνω από τις απαιτούμενες 200 θετικές ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση