GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ έκαναν πραγματικότητα 7.517 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο ΟΠΑΠ μοίρασε και εφέτος χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά που υποστηρίζει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μέσω της πρωτοβουλία...

Ο ΟΠΑΠ μοίρασε και εφέτος χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά που υποστηρίζει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μέσω της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια έγιναν πραγματικότητα 7.517 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από τα 14 Κέντρα Στήριξης και τα 14 Σπίτια που λειτουργεί πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακή καθώς, για πρώτη φορά, εκτός από τις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις ζωγραφικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν παιδικές ευχές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Αποτέλεσμα ήταν να γίνουν πραγματικότητα σχεδόν διπλάσιες ευχές σε σχέση με πέρυσι.

Πλήθος από παιδικά χαμόγελα έλαμψαν στην ειδική εορταστική εκδήλωση για την παράδοση των δώρων, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, δήλωσε: «Στον ΟΠΑΠ είμαστε υπερήφανοι που υλοποιούμε το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας “Ευχοστολίδια” για πέμπτη συνεχή χρονιά. Αυτή τη χρονιά, χάρη στη γενναιοδωρία και την καλοσύνη ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις εκθέσεις ζωγραφικής μας ή χρησιμοποίησαν την εφαρμογή “Ομάδα προσφοράς”, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε περισσότερες από 7.500 παιδικές ευχές. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη γενναιοδωρία τους. Ο ΟΠΑΠ στέκεται σταθερά στο πλευρό της νέας γενιάς. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", συμβάλλοντας επίσης στη βελτίωση των εγκαταστάσεών του».

Ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, σημείωσε:«Ο ΟΠΑΠ πολύτιμος υποστηρικτής του έργου μας πανελλαδικά, για μία ακόμα φορά στάθηκε δίπλα μας με τα Ευχοστολίδια. Χάρη σε αυτή την ενέργεια, με την ενεργή συμμετοχή των συμπολιτών μας, 7.517 παιδιά που καθημερινά στηρίζει "Το Χαμόγελο του Παιδιού" καλύπτοντας κάθε ανάγκη τους, έχουν στην αγκαλιά τους το δώρο που ονειρεύτηκαν. Παράλληλα, στο πλαίσιο της ενέργειας, ο ΟΠΑΠ ανέλαβε την υλοποίηση έργων υποδομής σε τέσσερα από τα δεκατέσσερα Σπίτια που λειτουργεί "Το Χαμόγελο του Παιδιού" πανελλαδικά. Ευχαριστούμε θερμά τον ΟΠΑΠ και όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην ενέργεια, που στηρίζουν και εμπιστεύονται το έργο μας».

Στην εκδήλωση για την παράδοση των δώρων στα παιδιά παρευρέθηκαν, επίσης, ο Σάκης Ρουβάς, ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας, o πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, οι αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. Βίκυ Κάσδαγλη, Ιλιόνη Κελεσίδη και Παναγιώτης Πελεκούδας, οι ΟΠΑΠ Champions, Παναγιώτη Δόση, Σεμέλη Ζαρμακούπη, Αλέξης Ιωακειμίδης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Αποστόλης Χρήστου, καθώς και πολλοί άλλοι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ.

Πέντε χρόνια προσφοράς και αγάπης στα παιδιά μέσα από τα ΕυχοστολίδιαΟ Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ και ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τον Γιάννη Γκούμα προπονητή της Εθνικής Νέων, Αντώνη Νικοπολίδη προπονητή Εθνικής Ελπίδων, Δημήτρη Παπαδόπουλο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, τους αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. Βίκυ Κάσδαγλη, Ιλιόνη Κελεσίδη και Παναγιώτη Πελεκούδα και τους ΟΠΑΠ Champions Απόστολο Χρήστου, Γιώργο Καλαϊτζάκη, Σεμέλη Ζαρμακούπη, Πάνο Τριβυζά, Παναγιώτα Δόση, Αλέξη Ιωακειμίδη και Γρηγόρη Σουβατζόγλου.

Η μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης ξεκίνησε το 2014 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 22.303 χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές.

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποδομής στα ιδρύματα και σωματεία που συμμετέχουν στα Ευχοστολίδια, με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών. Ήδη, έχουν υλοποιηθεί 26 έργα υποδομής στους φορείς που πήραν μέρος στο πρόγραμμα τα προηγούμενα έτη.

Εφέτος, θα πραγματοποιηθούν τέσσερα νέα έργα στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού».

Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Εγκατάσταση επαγγελματικών κουζινών στα σπίτια του Οργανισμού στο Περιστέρι και το Μοσχάτο
  • Κατασκευή παιδικής χαράς στο σπίτι του Οργανισμού στην Κόρινθο
  • Αγορά οικιακού εξοπλισμού και αναβάθμιση κτιριακών υποδομών στο σπίτι του Οργανισμού στο Αίγιο

Στην υλοποίηση των νέων έργων συνέβαλαν όλοι όσοι χρησιμοποίησαν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Οι χιλιάδες υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ, οι οποίοι συμμετείχαν δωρεάν στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής, συγκέντρωσαν πόντους, τους οποίους ο ΟΠΑΠ μετατρέπει σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού».

Το περίπτερο των Ευχοστολιδιών στην εκδήλωση παράδοσης των δώρωνΘεατρικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσηςΝτάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Κώστας Γιαννόπουλος Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Σάκης Ρουβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση