GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ με τεράστιο βαθμολογικό διακύβευμα, αφού η 2η θέση πίσω από τον ΠΑΟΚ είναι ακόμα ανοικτή. Ο Ολυ...

Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ με τεράστιο βαθμολογικό διακύβευμα, αφού η 2η θέση πίσω από τον ΠΑΟΚ είναι ακόμα ανοικτή.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 2η θέση με 45 βαθμούς και προέρχεται από δύο άσχημα αποτελέσματα, την ήττα με 3-1από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την ισοπαλία 2-2 με την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη για τους 32 του Europa League.
Από την άλλη η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση με 40 βαθμούς και μετά την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της έχει δύο νίκες, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι 1-0 για το Κύπελλο και με τον ΟΦΗ 1-0 στο πρωτάθλημα.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού είναι η εξής: Σα, Μεριά, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ντίας, Φορτούνης, Ποντένσε, Χασάν, σε διάταξη 4-2-3-1. ίδια ακριβώς ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με την Ντιναμό Κιέβου.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Νάτχο, Μπουχαλάκης, Γκερέρο, Χριστοδουλόπουλος, Σολδάνο, Τοροσίδης.
Η ενδεκάδα με την οποία ξεκινά η ΑΕΚ περιλαμβάνει τον Μπάρκα στο τέρμα, τους Γκάλο, Τσόσιτς, Οικονόμου, Μπακάκη στην άμυνα, τον Άλεφ με τον Σιμόες στο κέντρο, τους Κλωναρίδη, Μάνταλο στα άκρα και τον Λιβάγια πίσω από τον Πόνσε σε αυτό το 4-2-3-1 που επέλεξε για το ντέρμπι ο Χιμένεθ.

Στον πάγκο της Ένωσης: Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Μπογέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση