GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "συνωμοσιολόγοι, ακροδεξιοί και αντιεμβολιαστές στο Βερολίνο" ήταν υποκινούμενοι από τον Πούτιν!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας » Ουίλλιαμ Σαίξπηρ , " Άμλετ " Ο απόλυτ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, "Άμλετ"

Ο απόλυτος συγχρονισμός όλων των δυτικών ΜΜΕ, για τις...
κινητοποιήσεις που έγιναν σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις και κυρίως στο Βερολίνο: "Συνωμοσιολόγοι, ακροδεξιοί και αντιεμβολιαστές διαδηλώνουν στο Βερολίνο".
Με εξαίρεση την Ελλάδα, όπου οι φωνές έγκυρων επιστημόνων και Καθηγητών Πανεπιστημίων σχετικά με τη διαχείριση της έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού απουσιάζουν -ή μήπως δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας;-, σ' ολόκληρη την Ευρώπη η Ιπποκράτεια Ιατρική Επιστήμη βρίσκεται σε πόλεμο με "καθεστωτική επιστήμη" των κυβερνήσεων φαρμακευτικών πολυεθνικών.
Στην Ελλάδα έχουμε μία ακόμη σοβαρή πρωτιά στην Ευρώπη: Όλα τα πολιτικά κόμματα κι οι επιστημονικές τους οργανώσεις στηρίζουν τις κυβερνητικές επιλογές διαχείρισης στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που εκφέρονται ως προτάσεις μιας "Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας".
Δεν έχει βρεθεί ένα πολιτικό κόμμα να ζητήσει τα πρακτικά αυτής της "Επιτροπής", τις νέες επιστημονικές μελέτες που βασίζουν τις προτάσεις τους προς την κυβέρνηση. Πρακτικά που όφειλαν να κοινοποιούν από μόνοι τους, δημόσια έγγραφα και επιστημονικές μελέτες, μιας και αφορούν τη Δημόσια Υγεία του λαού.
Κανένα πολιτικό κόμμα δεν έχει ζητήσει από τον πρώτο των πρώτων Σ. Τσιόρδα να δώσει στη δημοσιότητα τις "Νέες μελέτες" που τον υποχρέωσαν να αναθεωρήσει τη μέχρι σήμερα ιατρική επιστήμη: * Τσιόδρας: Όχι σε χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης – Επικίνδυνες οι μάσκες με βαλβίδα “Όχι” στη χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης λέει η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Δήλωσε μάλιστα ότι ο παραπάνω εξοπλισμός μπορεί να αποβεί περισσότερο βλαπτικός παρά ωφέλιμος για τους πολίτες. Ποια επιστημονική έρευνα οδήγησε στην πορεία τον κορυφαίο Λοιμωξιολόγο καθηγητή Τσιόρδα να μας πει: Τσιόδρας: Ο κύβος ερρίφθη – Μάσκα υποχρεωτικά και αντισηπτικό στην τσέπη.
Σε λίγες ημέρες όλες οι ελληνικές οικογένειες θα βιώσουν την επιστροφή των παιδιών τους στο σχολείο με μάσκες και κανένας επιστήμονας δεν μιλεί τη γλώσσα της ιατρικής επιστήμης [Βλέπε σε: Η υποχρεωτικότητα είναι μία δηλητηριώδης παράνοια! Υποχρεωτική η μάσκα από το νηπιαγωγείο στα σχολεία].
Όλα αντιμετωπίζονται με σαχλές τοποθετήσεις, στα όρια του ακατανόητου και σαχλών επιχειρημάτων, των δήθεν Πανεπιστημιακών της "Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας" και κυρίως του συνόλου των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων:
* Ποιες θεραπείες; Είσαι αντιεμβολιαστής!
* Πως προστατεύεται ο εργάτης φορώντας 8 ώρες μάσκα; Είσαι αρνητής ύπαρξης του κορωνοϊού!
* Έγιναν προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας; Είσαι ακροδεξιός!
* Γιατί να κλειστώ στο σπίτι και να μην δω αμέσως γιατρό; Είσαι δημόσιος κίνδυνος, μπορεί να μεταδόσεις τον ιό!
* Το Ρωσικό εμβόλιο σε ποια πορεία βρίσκεται; Μάλλον άνθρωπος του Πούτιν... Το εμβόλιο των πολιτισμένων φτιάχνει η Οξφόρδη κι ο Μπιλ Γκέιτς!
Κι άλλα πολλά και διάφορα... Τώρα τι σοβαρότητα μπορεί να έχει η Οξφόρδη... το βλέπουμε: Covid- 19, Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ: "Να φοράτε μάσκα όταν κάνετε σεξ..."!

Σήμερα επιβεβαιώθηκε πως οι "Συνωμοσιολόγοι, ακροδεξιοί και αντιεμβολιαστές στο Βερολίνο", ήταν υποκινούμενοι από τον Πούτιν.
Χιλιάδες Βερολινέζοι έξω από τη Ρωσική πρεσβεία της πόλης φώναζαν ρυθμικά "Πούτιν, Πούτιν, Πούτιν" κι ανέμιζαν ρωσικές σημαίες [Βλέπε το σχετικό βίντεο: ΕΔΩ].
Στο ίδιο μοτίβο του αντικομουνισμού στη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, το σήμερα... Ο Πούτιν με ρούβλια εξαγοράζει το λαό του Βερολίνου.

Πρέπει να διαθέτει πολλά ρούβλια η Ρωσία για να χρηματοδοτεί και Άγγλους "Συνωμοσιολόγους, ακροδεξιούς και αντιεμβολιαστές", όπως σήμερα και στο Λονδίνο:

Λονδίνο, 29 Αυγούστου 2020

«Αἰδώς Ἀργεῖοι» "δημοσιογράφοι" σε διατεταγμένη Υπηρεσία και μισθοδοσία!


«Ειπώθηκαν ψέματα, που ντράπηκαν τα ίδια,
μια και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα είπαν»
Μενέλαος Λουντέμης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση