GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της ΝΔ τους άφησε άφωνους! «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ με την Τζούλια Αλεξανδράτου...»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήρε το μέρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, σχολιάζοντας τον ντόρο γύρω από τον Μένιο Φουρθιώτη, με αφορμή και...


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήρε το μέρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, σχολιάζοντας τον ντόρο γύρω από τον Μένιο Φουρθιώτη, με αφορμή και όσα ειπώθηκαν στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του OΡΕΝ, όπου κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, κατά τη διαδικασία της πρότασης μομφής.

Σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν γύρω από το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε μία ατάκα που άφησε «άφωνο» τον δημοσιογράφο - παρουσιαστή της εκπομπής.
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, σε μία αποστροφή του λόγου του, έκανε αναφορά στην Τζούλια Αλεξανδράτου, εκφράζοντας τη στήριξή του σε εκείνη.

«Δεν μπορώ να παρακολουθώ έναν άνθρωπο σαν τον Φουρθιώτη. Εγώ έμαθα πρώτη φορά ότι υπάρχει ένας Φουρθιώτης όταν άκουσα την Τζούλια Αλεξανδράτου να τον κατηγορεί για συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ είμαι με την Τζούλια», ανέφερε ο βουλευτής.

Ο Άκης Παυλόπουλος φάνηκε να...σαστίζει και ρώτησε τον κ. Παπαδημητρίου: «Εσείς είστε με; Με την Τζούλια;» για να πάρει την απάντηση του βουλευτή: «Ε ναι, με τη γυναίκα αυτή, που απ' ό,τι φαίνεται ο Φουρθιώτης φρόντισε να την εκμεταλλευτεί. Από εκεί τον μάθαμε για πρώτη φορά».

1 σχόλιο

  1. Προσεξτε τωρα,ποσο αρρωστημενα μυαλα ειναι εκει στη ΝΔ.Σπαζουν το μυαλο που δεν διαθετουν να δουν πώς θα γλυτωσουν απ'αυτο που η αχρηστιλα τους δημιουργει.Κοιτα τι βλακεια σκεφτηκε να υποτιμησει τον Φουρθιωτη.Οχι τι ψηφισατε,τι ανεχεστε ρε μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση