GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«10.337.500 $ αποζημίωση στους Υγειονομικούς που αρνήθηκαν €μVολιασμό γιατί το σκεύασμα περιέχει στοιχεία εμβρυϊκών κυττάρων από εκτρώσεις!»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η αδιαφορία επιτρέπει να κάνουν νόμους, που κατόπιν μόνο η επανάσταση θα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η αδιαφορία επιτρέπει να κάνουν νόμους,
που κατόπιν μόνο η επανάσταση θα...

μπορέσει να καταργήσει»
Αντόνιο Γκράμσι

Οι εργαζόμενοι υγειονομικοί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου NorthShore University HealthSystem (Σικάγο, ΗΠΑ), που απολύθηκαν για "άρνηση εμβολιασμού" με το πειραματικό σκεύασμα (όπως διευκρινίζουν οι ίδιες οι πολυεθνικές Big Pharma), έλαβαν ως αποζημίωση το ποσό των 10,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Liberty Counsel (οργανισμός θρησκευτικής ελευθερίας) κέρδισε την πρώτη Ομαδική Αγωγή σε εθνικό επίπεδο υπέρ των εργαζομένων στον Τομέα της Υγείας του NorthShore University HealthSystem, οι οποίοι είχαν μηνύσει το ίδρυμα επειδή αρνήθηκε να τους απαλλάξει από τις απαιτήσεις εμβολιασμού για θρησκευτικούς λόγους.

Η συλλογική δράση εναντίον του NorthShore University HealthSystem επηρεάζει περισσότερους από 500 εργαζομένους στον τομέα της υγείας (εν υπηρεσία και πρώην) που υφίστανται παράνομες διακρίσεις, στους οποίους αρνήθηκαν θρησκευτικές εξαιρέσεις από την απαίτηση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Ο συμφωνημένος διακανονισμός αποζημίωσης κατατέθηκε (29 Ιούλη 2022) στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Βόρειας Περιφέρειας του Ιλινόις. Ως αποτέλεσμα της συμφωνίας, η NorthShore θα πληρώσει 10.337.500 $ για να αποζημιώσει αυτούς τους εργαζομένους στον Τομέα της Υγείας που έχουν πέσει θύματα θρησκευτικών διακρίσεων και που έχουν τιμωρηθεί για την άρνηση λήψης μιας ένεσης που σχετίζεται με στοιχεία εμβρυϊκών κυττάρων από εκτρώσεις.

Πηγή & περισσότερα: Liberty Counsel

* Στην Ελλάδα βιώνουμε το "Εθνικό Μέτωπο Πολλών Δόσεων", του συνόλου του πολιτικού συστήματος όλων των πολιτικών κομμάτων Big Pharma. Σ' αυτό το "Εθνικό Μέτωπο Πολλών Δόσεων" πρωτοπόρο ρόλο ανηθικότητας (για όσους πιστεύουν πως υπάρχει θεός), έχει η ιεραρχία της εκκλησίας της Ελλάδας, που δεν είχε καν το σθένος να κάνει ότι και το Βατικανό, που με απόφαση του "για τη σωτηρία των ανθρώπων κι έκτακτη ανάγκη" απήλλαξε αμαρτιών τα €μVόλια των πολυεθνικών αν και περιέχουν στοιχεία εμβρυϊκών κυττάρων από εκτρώσεις... (Το Βατικανό ανακοίνωσε στους Ρωμαιοκαθολικούς (Δεκέμβρης 2020) ότι είναι «ηθικά αποδεκτή» η χρήση εμβολίων κατά του κορωνοϊού Covid-19 ακόμη και αν στην διαδικασία παραγωγής τους χρησιμοποιήθηκαν κυτταρικές σειρές που προέρχονται από τον ιστό εμβρύων από εγκυμοσύνες που διέκοψαν την κύηση με έκτρωση.)... Τέλος, για τη λεγόμενη "δικαιοσύνη" και τους λεγόμενους "δικαστές" στην αποικία Ελλάδα... είναι άνευ ουσίας κάθε σχολιασμός...

[...] Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη,
της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι,
του
βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!

Και συ, Πατριώτη Αγνέ, τη μάσκα φόρα
κι απ' τ' αδέρφια σου, αραδαριά μπροστά σου,
διάλεγε, Γιούδα πάντοτες και τώρα,
για τον ξένο Μολώχ τα θύματά σου.

Αθάνατη και θεία και πεμπτουσία
του βούρκου, χαίρε ώ! χαίρε Προδοσία!... [...]
Κώστας Βάρναλης, "Ελεύθερος Κόσμος

«Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ είναι το αρχαιότερο επάγγελμα
στον κόσμο αμέσως μετά
η ΠΟΡΝΕΙΑ κι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ
»

 

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση