GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο οίκος ανοχής που εκπόρνευαν την 12χρονη...

Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού.  Την άκρη του νήματος για το μυστηριώδες «γκρι κτίριο», για το οποίο μίλησε η 12χρονη ...

Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού. 

Την άκρη του νήματος για το μυστηριώδες «γκρι κτίριο», για το οποίο μίλησε η 12χρονη από τα Σεπόλια στην κατάθεσή της, προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πρόκειται για τον οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, στον οποίο ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται ότι πήγαινε το ανήλικο κοριτσάκι και το βίαζαν παιδόφιλοι, σύμφωνα με τις καταθέσεις της μικρής.

Η αποκάλυψη για τον οίκο ανοχής ήρθε από την τρίτη, συγκλονιστική κατάθεση που έδωσε το παιδί, μία ημέρα πριν συλληφθεί η μητέρα του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού, ενώ «κουμάντο» φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Το ποινικό παρελθόν και οι άλλοι τέσσερις οίκοι ανοχής
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για τον «κύριος. Β.» με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, τον οποίον κάλεσαν οι ιερόδουλες την περασμένη Τετάρτη όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο στους δύο οίκους ανοχής.

Ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Μίχου και να είχε γνώση για τη δράση του.

Πληροφορίες θέλουν τον εν λόγω άνδρα να ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή. Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας, καθώς αναμένεται να αναγνωρίσει πρόσωπα των βιαστών που έκλειναν τα ραντεβού με τον Μίχο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης, αποκάλυψε στην εκπομπή Live News ότι υπάρχουν εκτιμήσεις για 60 με 80 άνδρες που βίασαν τη 12χρονη. Το ερώτημα που προκύπτει είναι από πότε άρχισε ο εφιάλτης του 12χρονου παιδιού και από ποιους.

Το παιδί βιαζόταν από πέντε άνδρες σε 30 λεπτά

Σημειώνεται πως η 12χρονη κατέθεσε για τρίτη φορά με τη βοήθεια των ψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ. και τα όσα είπε προκαλούν σοκ.

Σε κομμάτι των καταθέσεων που δημοσιεύτηκε αποκαλύφθηκε ότι το παιδί είπε στους αστυνομικούς πως ο Ηλίας Μίχος το πήγαινε σε οίκο ανοχής.

Δείτε το ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση