GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΘΕΣΕ το δίλημμα ο Μητσοτάκης για τις εκλογές: «Ή ΕΓΩ ή ο Τσίπρας...»

Tο δίλημμα των επόμενων εκλογών επιχείρησε να θέσει από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώ...

Tο δίλημμα των επόμενων εκλογών επιχείρησε να θέσει από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ του ίδιου και του Αλέξη Τσίπρα. 

“Ποια παράταξη απέδειξε ότι μπορεί στην πράξη να ενισχύσει το εισόδημα; Η ΝΔ με το χειροπιαστό έργο ή ο ΣΥΡΙΖΑ με τις κλειστές τράπεζες; Ποιος είναι ικανός να διαχειρίζεται τις κρίσεις θωρακίζοντας την πατρίδα; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικεφαλής κυβέρνησης ΝΔ ή ο Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;” ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

“Ας είμαστε ειλικρινείς σ' αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσει στην κάλπη ο πολίτης που μπορεί και συγκρίνει. Βλέπει τη θέση της χώρας. Μπορεί να διακρίνει μια καλή κυβέρνηση που κάνει και λάθη από μια πραγματικά λάθος κυβέρνηση. Μπορεί πια τέσσερα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας, τέσσερα χρόνια ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης. Το αν όχι εμείς ποιος δεν το είπα με αλαζονεία, αλλά ισχύει απόλυτα. Οι Έλληνες στις επόμενες εκλογές θα απαντήσουν με μια ψήφο και τρεις λέξεις σταθερότητα, συνέχεια, συνέπεια”.

Παράλληλα, έσπευσε να αποκλείσει κάθε σενάριο συνεργασίας για συγκρότηση κυβέρνησης, επαναλαμβάνοντας το επιχείρημα περί “καθαρών λύσεων” και “αυτοδύναμης ΝΔ”.

“Δεν μπορεί οι αποφάσεις της Πολιτείας και οι δράσεις να ατονούν στους δρόμους κομματικών παζαριών, δείτε τι συμβαίνει σε συμμαχικές κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Χρειαζόμαστε καθαρές λύσεις. Αυτοδύναμη Ελλάδα, με πρωταγωνίστρια τη ΝΔ” σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

1 σχόλιο

  1. Απο σιγουρες πληροφοριες σοβαρου ρουφιανου,υστερα απο αυτη την ομιλια πεθαναν απο συγκοπη,λογω ακρατητου γελωτος,ενα ολοκληρο νταμαρι,εξη κομοδινα και εφτα μπαουλοντιβανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση