GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Lakunova «Νομίζω ότι πρέπει να πεθάνουν όλοι, ακόμα και τα μικρά παιδιά»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η κυρία Όλγα Λακούνοβα, στρατιωτικός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας , επέστρεψε στην...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η κυρία Όλγα Λακούνοβα, στρατιωτικός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, επέστρεψε στην...

Ουκρανία από τη Ρωσία, όπου κρατείτο αιχμάλωτη, μετά την ανταλλαγή κρατουμένων και συνεντευξιαζόμενη σε ζωντανή σύνδεση, ρωτήθηκε: «Τι γνώμη έχετε για τη Ρωσία και τους Ρώσους;»

Απάντησε: «Νομίζω ότι όλοι τους, ακόμα και μικρά παιδιά, θα έπρεπε να πεθάνουν. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»!

Είναι πραγματικά μια ενδιαφέρουσα σύμπτωση ότι όλοι όσοι εκπαιδεύονται από το ΝΑΤΟ και σε Νατοϊκές χώρες (όπως κι η αποικία Ελλάδα) γίνονται ανελέητοι Ναζί.

Είναι ο Μπαντερισμός, οι ΟυκροΝαζί!

Οι κάτοικοι της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών, δεν έχουν δικαίωμα να ζουν!

Άλλο ένα παράδειγμα Ναζισμού που εκτρέφει, εξοπλίζει (και με χιλιάδες μισθοφόρους) και χρηματοδοτεί η "πολιτισμένη" δύση με τα ανθρωπόμορφα κτήνη του 4ου Ράιχ, που χωρίς ίχνος ντροπής αποκαλούν "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια αλληλεγγύης".

Αφιερωμένο στο εγχώριο πολιτικό προσωπικό, τους Νατοϊκούς χαμηλόβαθμους υππαλλήλους, τα δουλικά των ΗΠΑ (Δεξιά, Συριζα, ΚΚΕ, Κιναλ-νέοΠΑΣΟΚ, Βαρουφάκης & σια) που παράδωσαν επισήμως την Πατρίδα μας κι υποστηρίζουν το ΟυκροΝαζί καθεστώς του κοκαϊνομανή κλόουν... Πρόσχημα; Η αντιμετώπιση του "Ρωσικού ιμπεριαλισμού"!


 

«Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας... η αμερικανοκίνητη χούντα, ο "εθνάρχης της βίας και νοθείας, της αμερικανοκρατίας"...»... ξεπεράστηκαν από τη Νατοϊκή υπάλληλο!

«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού,
ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα
μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός»

Σχετικά:

  Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό;


  «Άφθονα € για τους Ναζί και τα €μVόλια των πολυεθνικών...»


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση