GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΗΧΟΙ από πορνό διέκοψαν το πρόγραμμα του BBC...

Η τηλεοπτική κάλυψη του BBC στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας της Λίβερπουλ με τη Γουλβς διακόπηκε, όταν άρχισαν να ακούγονται ήχοι ...



Η τηλεοπτική κάλυψη του BBC στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας της Λίβερπουλ με τη Γουλβς διακόπηκε, όταν άρχισαν να ακούγονται ήχοι από ερωτική ταινία.

Λίγο μετά την έναρξη του προγράμματος, άρχισαν οι θόρυβοι, αν και ήταν ασαφές ως προς την πηγή. Το BBC έκοψε κάποια στιγμή τη ροή για μια συνέντευξη, αλλά μετά την επιστροφή στο στούντιο οι θόρυβοι άρχισαν ξανά!

Ο παρουσιαστής Γκάρι Λίνεκερ τόνισε αστειευόμενος: «Θα σταματήσεις να κάνεις αυτούς τους θορύβους, Ντάνι», αναφερόμενος στον συνομιλητή του, Ντάνι Μέρφι.

Λίγες στιγμές μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ο Λίνεκερ έγραψε στο Twitter για να επιβεβαιώσει ότι τελικά είχε ανακαλύψει από πού προερχόταν ο θόρυβος.

«Λοιπόν, βρήκαμε αυτό το παλιό κινητό τηλέφωνο κολλημένο στο πίσω μέρος του σετ. Για σαμποτάζ, ήταν πολύ διασκεδαστικό», έγραψε ο Λίνεκερ ανεβάζοντας μια φωτογραφία του κινητού τηλεφώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση