GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ! Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη της Τατιάνας Μπλάτνικ για την αυτοκτονία του πατέρα της...

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, είχε παραχωρήσει τον περασμένο Μάρτιο η Τατιάνα Μπλάτνι...


Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, είχε παραχωρήσει τον περασμένο Μάρτιο η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η σύζυγός του δευτερότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με έναν συγκλονιστικό τρόπο στην αυτοκτονία του πατέρα της που της στοίχισε.

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 7 ετών, αυτοκτόνησε. Αυτό είναι ένα προσωπικό ταξίδι για και μία προσωπική δέσμευση. Αυτό είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν μιλάει. Και όταν βγήκα να το πω και πολλοί άνθρωποι μου είπαν “Τατιάνα μην το κάνεις. Δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι αυτά τα πράγματα, αυτό είναι για το σπίτι”. Αλλά η αλήθεια είναι πως 800 χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο.

Η αλήθεια είναι πως 800.000 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο Αυτό σημαίνει ένας άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα ξέρεις δεν χρειάζεται να αποτελεί τόσο βάρος συνέχεια. Αυτό που με επηρέασε ήταν η σιωπή γύρω από αυτήν και το γεγονός ότι κανείς δεν μιλούσε για αυτό.

Και νιώθω εξαιρετικά ευγνώμων στην οικογένειά μου που σχεδόν μου έδωσε την άδεια να το πω. “Τατιάνα βγες εκεί έξω, μιλά στον κόσμο και βεβαιώσου  ότι κανείς δεν υποφέρει, αν μπορείς να βοηθήσεις έναν άνθρωπο πήγαινε να το κάνεις». Αυτό είχε γίνει στα επτά. Λοιπόν η αλήθεια είναι πως δεν το γνώριζα μέχρι την ηλικία των δεκατεσσάρων και αυτό έγινε όταν ήμουν εφτά αλλά το να μπορώ να μιλήσω πραγματικά ανοιχτά για αυτό θα έλεγα ότι αυτό έγινε στα 20 μου πήγα στο πανεπιστήμιο Και έγραψα την πτυχιακή μου εργασία στην κοινωνιολογία με θέμα την αυτοχειρία. Ήμουν ανοιχτή σε αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ακόμη ντροπή για αυτό», είπε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αναφέρθηκε και στην ζωή της στην Ελλάδα, στο πλευρό του συζύγου της
«Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν…όπως όλοι! Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα», επεσήμανε.

«Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είναι μια χαρά το να μην είναι κανείς τέλειος. Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα μάτια του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την «άλλη» γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα» κατέληξε η Τατιάνα Μπλάτνικ.
----------------------

Γεννημένη στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 η σύζυγος του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ, είναι κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας Μαρί Μπίερλαϊν.

Από την ηλικία των τριών ετών, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Ελβετία. Για δώδεκα περίπου χρόνια παρέμεινε εσώκλειστη στο Κολλέγιο Έιγκλον του χωριού Βιλάρ συρ Ολόν της Ελβετίας. Στα δεκαοκτώ της χρόνια μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζταουν της Ουάσινγκτον.

Το 2003 αποφοίτησε με πτυχίο στην κοινωνιολογία και επέστρεψε στην Ελβετία για να σπουδάσει δημόσιες σχέσεις. Από το 2006 ως τον Ιούλιο του 2010 εργαζόταν στο πλευρό της σχεδιάστριας ρούχων Diane Von Furstenberg, έχοντας το ρόλο της οργανώτριας εκδηλώσεων και των δημοσίων σχέσεων.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Τατιάνα γνώρισε το μέλος της τέως βασιλικής οικογένειας, τον Νικόλαο, το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Όπως είναι γνωστό, η Τατιάνα Μπλάτνικ, τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα με τον Νικόλαο στην Ελλάδα και οι πληροφορίες τούς θέλουν να έχουν νοικιάσει το σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση