GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φροντίστε την οικογένειά μου... εκδικηθείτε για το θάνατό μου!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Για να ζήσεις με τιμή πρέπει να λιώσεις, ν' αναστατωθείς, να πολεμήσεις, να κάνεις λάθη, να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Για να ζήσεις με τιμή πρέπει να λιώσεις, ν' αναστατωθείς,
να πολεμήσεις, να κάνεις λάθη, να...

ξεκινήσεις απ' την αρχή
και να τα πετάξεις όλα μακριά, και να ξεκινήσεις ξανά
και να παλεύεις και να χάνεις αιώνια.
Η ηρεμία είναι η δειλία της ψυχής»
Λέων Τολστόι

Ήταν 17 Μάρτη 2016... πριν 7 χρόνια από τον ηρωικό θάνατο του Ρώσου Αξιωματικού Alexandr Prokhorenko στη μαρτυρική Παλμύρα...

Εκεί στην Παλμύρα ο Αλέξανδρος (Alexandr Prokhorenko), ο Ρώσος Αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων δίνει στις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις τις συντεταγμένες στόχων τρομοκρατών, που είχαν εισβάλει από την Αττάλεια της Τουρκίας για να καταλάβουν αυτό το μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.
Περικυκλώνεται από τα ανθρωπόμορφα κτήνη, για να μην συλληφθεί δίνει συντεταγμένες της ακριβής του θέσης και καλεί τη Διοίκηση να τον βομβαρδίσουν: «Παρακαλώ τελευταία μου επιθυμία, διεξάγετε την αεροπορική επιδρομή!».
Ένας Αξιωματικός του Ρωσικού στρατού... Μυθικός Ολύμπιος... Αρχαίος Έλληνας... άξιος γιος των λαών που μάχονται για Ελευθερία κι Ανεξαρτησία!

Ένας ήρωας που δεν θυμίζει ράμπο με φουσκωμένους μυς από τα αναβολικά.
Ένας ήρωας που έδωσε την ζωή του ενάντια στην βαρβαρότητα που κάποιοι σαν την Τουρκία, την "πολιτισμένη" Ευρώπη και δύση την εξέθρεψαν.
Ένας Αρχαίος Έλληνας... που τον έλεγαν Αλέξανδρο... στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Λίγες ημέρες πριν... ο υπουργός των Εξωτερικών της κυβέρνησης Τσίπρα, ο Νατοϊκός λακές μαζί με τους φονιάδες των λαών είχαν δώσει την εκκίνηση στις ορδές των Νατοϊκών μισθοφόρων τζιχαντιστών -που εκπαίδευαν ακριβώς εκεί που χόρευαν και τραγουδούσαν για την ήττα της Συρίας και την εκδίωξη του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ", στην Αττάλεια οι στρατιωτικοί σύμβουλοι της "πολιτισμένης" δύσης-, ώστε να καταλάβουν την Παλμύρα.

Πεθαίνουν οι ήρωες;
Οι ήρωες μπορεί να "αναχωρήσουν", αλλά οι πραγματικοί ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ!

Οι λακέδες Νατοϊκοί υπάλληλοι είναι νεκροί στις καρδιές των Λαών και δεν τους αξίζει καν η περιφρόνηση!

Ο πατέρας στον Κόκκινο Στρατό... ο γιος στο νέο Στάλινγκραντ...
Η τελευταία συνομιλία... μέσα από τις γραμμές των τζιχαντιστών να καταδεικνύει στόχους για τον βομβαρδισμό τους, αποτελεί ΜΝΗΜΕΙΟ ανυπέρβλητης ανδρείας κι έχει επακριβώς ως εξής:
«Αλέξανδρος - Alexandr Prokhorenko, Αξιωματικός: Είμαι σε κίνδυνο, επαναλαμβάνω, είμαι σε κίνδυνο.

Κέντρο: παρακαλώ επαναλάβετε και επιβεβαιώστε.

Αξιωματικός: Με έχουν εντοπίσει, μου ρίχνουν από παντού, είμαι στόχος, αίτημα εκκένωσης αμέσως.

Κέντρο: αίτηση εκκένωσης αναγνώρισε.
Αξιωματικός: παρακαλώ επισπεύσετε έχω ελάχιστα πυρομαχικά, δεν μπορώ να τους κρατήσω για πάρα πολύ ακόμα, παρακαλώ επίσπευση.
Κέντρο: Επιβεβαιώθηκε, να τους κρατήσετε μακριά, να συνεχίσετε να ανταποδίδετε τα πυρά, πηγαίνετε σε ασφαλή θέση, η εναέρια υποστήριξη είναι σε παρακολούθηση, οι συντεταγμένες.
Αξιωματικός: (δίνει τις συντεταγμένες)
Κέντρο: επαναλαμβάνει συντεταγμένες. Επιβεβαιώνει.
Αξιωματικός: επιβεβαιώνω, παρακαλώ επισπεύσετε τελειώνουν τα πυρομαχικά με έχουν περικυκλώσει τα καθάρματα.
Κέντρο: 12 λεπτά θα χρειαστούν μέχρι την εκκένωση, να επιστρέψετε σε ασφαλή γραμμή, επαναλαμβάνω επιστροφή σε ασφαλή γραμμή.
Αξιωματικός: είναι κοντά, είμαι περικυκλωμένος, αυτό μπορεί να είναι το τέλος, πείτε στην οικογένειά μου, τους αγαπώ πολύ.
Κέντρο: επιστρέψτε στην πράσινη γραμμή, να συνεχίσετε την ανταπόδοση πυρών, η βοήθεια είναι καθ οδόν και καλύπτεται από αεροπορική υποστήριξη.
Αξιωματικός: αδύνατον είμαι περικυκλωμένος, είναι τόσα πολλά αυτά τα καθάρματα.
Κέντρο: σε 10 λεπτά, να επιστρέψετε στην πράσινη γραμμή.
Αξιωματικός: Δεν μπορώ είναι γύρω μου και με έχουν εγκλωβίσει, παρακαλώ βιαστείτε.
Κέντρο: μετακινηθείτε προς την πράσινη γραμμή, επιστρέψτε στην πράσινη γραμμή.

Αξιωματικός: έφθασαν, διεξάγετε την αεροπορική επιδρομή τώρα παρακαλώ βιαστείτε, αυτό είναι το τέλος, πείτε στην οικογένειά μου ότι εγώ τους αγαπώ και ότι έχασα τη ζωή μου πολεμώντας για την πατρίδα μου.

Κέντρο: δεν είστε στην πράσινη γραμμή.

Αξιωματικός: σας παρακαλώ, είμαι περικυκλωμένος, βρίσκονται εντός, δεν θέλω να με πάρουν και να με διαπομπεύσουν, διεξάγετε την αεροπορική επιδρομή, θα διαπομπεύσουν εμένα και την στολή μου. Θέλω να πεθάνω με αξιοπρέπεια και να πάρω όλα αυτά τα καθάρματα μαζί μου. Παρακαλώ, τελευταία μου επιθυμία, διεξάγετε την αεροπορική επιδρομή, ειδάλλως θα με σκοτώσουν.
Κέντρο: επιβεβαιώστε το αίτημά σας.

Αλέξανδρος... Αξιωματικός: Επιβεβαιώνω. Αυτοί είναι έξω έξω, αυτό είναι το τέλος, Διοικητή ευχαριστώ εσάς, ενημερώστε την οικογένειά μου και την πατρίδα μου, τους αγαπώ. Πείτε τους ήμουν γενναίος και αγωνίστηκα μέχρι το τέλος. Παρακαλώ να φροντίσετε την οικογένειά μου, να εκδικηθείτε για το θάνατό μου, Διοικητή αντίο, πείτε στην οικογένειά μου τους αγαπώ.

Κέντρο: Διαταγή αεροπορικής επιδρομής.»

Στη Ρωσική γη, στον τόπο που γεννήθηκε... είναι το σύμβολο του αγώνα εναντίον του ιμπεριαλισμού και των λακέδων του!

Δεν ξεχνάμε!

Δεν συγχωρούμε!


7 Ιούνη 2022: Η Ε.Ε. κι η αποικία Ελλάδα και με τον Μητσοτάκη... ανανέωσαν το παράνομο φονικό εμπάργκο στη Συρία...

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση