GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΔΟΥ η νέα ιδιωτική ...Ιατρική Σχολή της Αθήνας!

Nikos Belavilas Ιδού η νέα ιδιωτική Ιατρική Σχολή της Αθήνας. Δεν έρχεται ακριβώς το Harvard ή το Yale να την ιδρύσει, αλλά ένα κερδοσκοπικό...


Nikos Belavilas
Ιδού η νέα ιδιωτική Ιατρική Σχολή της Αθήνας. Δεν έρχεται ακριβώς το Harvard ή το Yale να την ιδρύσει, αλλά ένα κερδοσκοπικό fund, το CVC Capital Partners μαζί με ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Σύμφωνα με δεκάδες δημοσιεύματα θα εγκατασταθούν στο έτοιμο τεράστιο Olympic Catering της πρώην Ολυμπιακής στο Ελληνικό. Εκεί επίσης ήταν που θα έρχονταν οι μεγάλοι ξένοι επενδυτές να στήσουν το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης, αλλά τελικά μας έμειναν πάλι οι γνωστοί Έλληνες εργολάβοι να χτίζουν πολυκατοικίες.
Όσο για την ιδιωτική ιατρική, οι φοιτητές της θα εισάγονται με βάση εισαγωγής το 9,5 (αν έχουν να πληρώσουν τα δίδακτρα) ενώ οι φοιτητές που θα θέλουν να μπουν στην πραγματική Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ θα πρέπει να πιάσουν χιλιάδες μόρια.
Φωτό: Χρήστος Τόλης, Lifo

1 σχόλιο


  1. Η κόρη του Κούλη, Σοφία Μητσοτάκη, προσελήφθη στην πολυεθνική CVC Capital Partners, με έδρα το Λουξεμβούργο….Η πολυεθνική CVC Capital Partners λοιπόν -εξαγόρασε το 10% της ΔΕΗ-έχει εξαγοράσει έξι νοσοκομεία (“Υγεία”, “Μητέρα”, “Λητώ”, Metropolitan, Ιασώ General και Creta Interclinic) έχει εξαγοράσει τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ασφαλειών (Εθνική Ασφαλιστικη) έχει εξαγοράσει την εταιρεία και τροφίμων όμιλος Vivartia.-έχει εξαγοράσει εταιρεία που διαχειρίζεται τις μαρίνες Ζέας, Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας-έχει σημαντική μειοψηφική συμμετοχή (26%) στην http://skroutz.gr που κυριαρχεί στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου.- έχει κάνει πρόταση αγοράς των σούπερ μάρκετ Μασούτης, έχοντας στόχο την εξαγορά, Κρητικός, My Market και Βασιλόπουλο.
    https://www.linkedin.com/in/sofia-mitsotaki-60156b123

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση