GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές παρουσίασε η ΝΔ...

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των προσώπων που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, σε εκδήλωση που πραγμα...


Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των προσώπων που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ανέβηκαν στο βήμα όπου παρουσίασαν τον εαυτό τους, ενώ ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε ομιλία. «Αυτό το ευρωφηδέλτιο εξηγεί γιατί η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη», υπογράμμισε μεταξύ άλλων Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας να σταλθεί μήνυμα σταθερότητας στις εκλογές.

Η Αριστοτελία Πελώνη είχε τον ρόλο της συντονίστριας της εκδήλωσης. «Είμαστε εδώ για να γνωρίσουμε τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές που θα δώσουν τη μάχη. Το ψηφοδέλτιο αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα, τα άτομα έχουν… γαλόνια στον χώρο τους», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στη σύντομη ομιλία της.

Οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι οι Αβραμίδου Σεραφίνα, Αγγελόπουλος Μιχαήλ (Μιχάλης), Αρχοντίδου Βασιλική (Βανέσα), Αυτιάς Γεώργιος, Βεζυργιαννίδης Ιωάννης, Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη Ελισσάβετ (Ελίζα), Δάκης Γεώργιος, Δεκόλης Ιωάννης, Δήμας Πύρρος, Δούνια Παναγιώτα (Νόνη), Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, Ζαμπούκας Ανδρέας, Καρανικόλας Σπυρίδων, Καραχάλιος Θεόφιλος, Κατσαούνης Δημήτριος, Κεφαλογιάννης Εμμανουήλ, Κοντοζαμάνης Βασίλειος, Κουρή – Καλλέργη Όλγα, Κουτσουπιά Μαρία – Ωραιοζήλη, Κρυσταλλίδου Θεοπίστη (Πίστη), Κυμπουρόπουλος Στυλιανός, Μεϊμαράκης Ευάγγελος – Βασίλειος, Μελέτη Ελεονώρα, Μουρούτης Γεώργιος, Μπελέρης Διονύσιος – Φρέντης, Μπλιούμης Γεώργιος, Ναούμης Νικόλαος, Ομράν – Κουκουβιτάκης Ταμέρ – Ορέστης, Παράσχου Ανδρούλα (Άντρη), Πατουλίδου Παρασκευή (Βούλα), Ρογδάκη Άννα – Μαρία, Σακελλάρης Βασίλειος, Σέρμπος Σωτήριος, Σούλογλου Νουρτζάν, Σπυράκη Μαρία, Στέφος Νικόλαος, Τρακατέλλη Λυδία – Αντωνία, Τσιόδρας Δημήτριος, Τσουχαντάρης Αθανάσιος, Φλέσσα Βασιλική (Βίκυ), Χριστοπούλου Παναγιώτα – Νιόβη και Χριστοφιλοπούλου Παρασκευή (Εύη).

Τι είπαν Δήμας, Αυτιάς, Μελέτη και η δήλωση Μπελέρη
Ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας κατά την παρουσίασή του ανέφερε πως «δώστε μου τη δύναμη όπως σήκωνα τα βάρη για την Ελλάδα να αγωνιστώ για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας». Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς τόνισε ότι «όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ», αναφερόμενος στο ταξίδι που πραγματοποίησε στις ΗΠΑ για τις ομογενειακές εκδηλώσεις.

«Πριν από λίγες μέρες σε συνάντηση που είχα με τον πρωθυπουργό, μου επικοινώνησε ένα από τα προσωπικά του στοιχήματα. Μετά από ώριμη σκέψη και αμέριστη στήριξη της οικογένειας και του συζύγου μου αποφασίσαμε ότι είναι χρέος μου τουλάχιστον να προσπαθήσω. Δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί να ασκήσω πολιτική και μάλιστα δυναμική», υπογράμμισε η παρουσιάστρια – δημοσιογράφος Ελεονώρα Μελέτη.

Στον χώρο βρίσκεται και ο Λεονάρδος Μπελέρης, αδερφός του εκλεγμένου δήμαρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη. Κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Φρένι Μπελέρη το κοινό χειροκρότησε πολύ δυνατά, φωνάζοντας «Φρέντι, Φρέντι».
Ο Φρέντι Μπελέρης σε γραπτή δήλωση που πραγματοποίησε τόνισε πως «σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου προσέφερε τη δυνατότητα να διεκδικήσω την ψήφου του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024. Τον ευχαριστώ για αυτό αλλά πρωτίστως τον ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη που μου προσέφερε όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι φυλακισμένος. Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία, οι κανόνες των οποίων πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους. Είναι μάχη για τις αξίες που πρεσβεύει η Δύση και η Ευρώπη και οι οποίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όσους θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια. Είναι μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας. Τα αδέρφια μου που μετά από δεκαετίες καταπίεσης θέλουν και δικαιούνται να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά, χωρίς φόβο, σε έναν τόπο που σέβεται τα δικαιώματα, την τιμή και τις περιουσίες τους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «καλώ κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξει τον πρωθυπουργό που χτίζει με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
Η Βούλα Πατουλίδου κατά την παρουσίασή της τόνισε πως της είπαν να πει «για την Ελλάδα ρε γαμώτο» αλλά επέλεξε να μην το κάνει. «Γιατί αυτό ειπώθηκε μετά από επιτυχία. Αν είναι να ειπωθεί, θα ειπωθεί 9 Ιουνίου του βράδυ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Η δημοσιογράφος και φιλόλογος Βίκυ Φλέσσα γνωστοποίησε πως σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόταση να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου

Ο Οµράν – Κουκουβιτάκης Ορέστης – Ταµέρ

Η Βίκυ Φλέσσα

Η Μαρία Σπυράκη

Η Βούλα Πατουλίδου

Ο Γιώργος Μουρούτης

Η Ελεονώρα Μελέτη

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Ο Γιώργος Αυτιάς

Η Αριστοτελία Πελώνη

Ο χώρος που κάθονται οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές μετά την παρουσίασή τους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και στελέχη της ΝΔ

1 σχόλιο

  1. Ευτυχως που πλεον τα τσιρκο δεν εχουν ζωα να βαλει τον πινατ και τη γατα της Κατινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση