GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!" Κλίμα προσδοκίας από τα τεσσάρια των δημοσκοπήσεων...

Ενθαρρυντικά είναι για τη Νέα Αριστερά πρόσφατα ευρήματα δημοσκοπήσεων, καθώς δείχνουν νέα μικρή άνοδο, σημαντική όμως αν συνεχιστεί, καθώς...


Ενθαρρυντικά είναι για τη Νέα Αριστερά πρόσφατα ευρήματα δημοσκοπήσεων, καθώς δείχνουν νέα μικρή άνοδο, σημαντική όμως αν συνεχιστεί, καθώς μπορεί να αναδείξει ευρωβουλευτή.
Στη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για τον «Ελεύθερο Τύπο» πριν από μια εβδομάδα η Νέα Αριστερά κατέγραψε 4% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή για τις ευρωεκλογές και 4,1% στο ίδιο ερώτημα για τις βουλευτικές. Στη δημοσκόπηση της Interview για την ιστοσελίδα politic.gr (9.4) καταγράφει 4,2% στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων για τις ευρωεκλογές και 4% στο ερώτημα της πρόθεσης ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές.
Σύμφωνα δε με δύο δημοσκοπήσεις, το μεγαλύτερο κομμάτι των διαρροών που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την γκρίζα ζώνη, είναι προς τη Νέα Αριστερά με 11,3% (MRB) και 11% (Alco). Αυτό που προκαλεί όμως μεγαλύτερη ικανοποίηση στη Νέα Αριστερά είναι ότι, αν σταθεροποιηθούν σε αυτά τα ποσοστά, τότε βάζουν πολύ γερή υποψηφιότητα για να καταφέρουν και την είσοδό τους στην επόμενη εθνική Βουλή. Αυτός είναι άλλωστε ο μεγαλύτερος στόχος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση