GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ! Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε παπαράτσι...

O Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε την Τρίτη στην Ρώμη τον Ρίνο Μπαριλάρι, τον «τελευταίο των παπαράτσι», όπως τον αποκαλούν στην Ιταλία. Σε κα...


O Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε την Τρίτη στην Ρώμη τον Ρίνο Μπαριλάρι, τον «τελευταίο των παπαράτσι», όπως τον αποκαλούν στην Ιταλία. Σε καφέ μπαρ της διάσημης Via Veneto, της οδού της Dolce Vita της δεκαετίας του ’60, o Γάλλος ηθοποιός επιτέθηκε στον καταξιωμένο Ιταλό φωτογράφο, ηλικίας 79 ετών.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΠΕ, «ο Γάλλος αστέρας του κινηματογράφου ήταν καθισμένος σε εξωτερικό τραπέζι του καφέ με μια πανέμορφη συνοδό και άλλους φίλους».
Ο Μπαριλάρι κρύφτηκε και κατάφερε να τους φωτογραφίσει, ωστόσο, όταν βγήκαν από το μαγαζί, «η νεαρή γυναίκα τον προπηλάκισε και ο Ντεπαρντιέ του έδωσε 3 γροθιές».
«Πονάει το κεφάλι μου, δεν είμαι, ξέρετε, 15 χρόνων, πλέον είμαι σχεδόν 80» πρόσθεσε ο φωτογράφος.
Δείτε το βίντεο

Ο Ιταλός θρυλικός παπαράτσο μεταφέρθηκε για τις Πρώτες Βοήθειες και προκειμένου να εξακριβωθεί εάν φέρει κάταγμα. Όπως έκανε γνωστό, προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά Ντεπαρντιέ.
Ο Τύπος της Ιταλίας σχολιάζει για το περιστατικό: «Έστω και για μια μόνον ημέρα επέστρεψαν το κλίμα και οι χρυσές αναμνήσεις της Ρώμης, πρωτεύουσας του διεθνούς κινηματογράφου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση