GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ του Άμστερνταμ! Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών η Νίκι Μινάζ...

Στο αεροδρόμιο της Ολλανδίας συνελήφθη η Νίκι Μινάζ λίγο πριν εμφανιστεί στο Co-op Live στο Μάντσεστερ. Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέ...


Στο αεροδρόμιο της Ολλανδίας συνελήφθη η Νίκι Μινάζ λίγο πριν εμφανιστεί στο Co-op Live στο Μάντσεστερ. Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, πάνω στην Αμερικανίδα ράπερ εντοπίστηκε ποσότητα «μαλακών ναρκωτικών». Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα στην πλατφόρμα X συμπεριλαμβανομένου ενός στο οποίο ανέφερε: «Λένε ότι βρήκαν ‘χόρτο’».

Κατήγγειλε μάλιστα τις Αρχές, λέγοντας ότι πήραν τις αποσκευές της χωρίς την συγκατάθεσή της και πως πρόκειται για σαμποτάζ των περιοδειών της. Η σταρ κινηματογράφησε επίσης έναν υπάλληλο του αεροδρομίου που της ζητούσε να ελέγξει τις αποσκευές της.

Τα μηνύματα περιλάμβαναν επίσης ένα όπου έγραφε: «Αυτό είναι το Άμστερνταμ btw, όπου το χόρτο είναι νόμιμο». Σε ένα ακόμα σημείωνε: «Είναι μια πτήση 45 λεπτών έως μία ώρα. Άρα μάλλον προσπαθούν να σταματήσουν για περίπου 4 ώρες… Τώρα μου είπαν ότι πρέπει να φύγω 5 λεπτά για να κάνω δήλωση για την ασφάλειά μου στο αστυνομικό τμήμα».

Ο εκπρόσωπος της Βασιλικής Ολλανδικής Μαρεχάουζ, δήλωσε στο NBC News για το γεγονός: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε συλλάβει μια 41χρονη Αμερικανίδα στο αεροδρόμιο Σχίπχολ λόγω κατοχής ελαφρών ναρκωτικών».
Σημειώνεται ότι η Νίκι Μινάζ συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να πετάξει για Μάντσεστερ. για συναυλία στο Co-op Live, τον μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο ψυχαγωγίας του Ηνωμένου Βασιλείου, που άνοιξε αρχές Μαΐου, αφού οι αρμόδιοι κατόρθωσαν να ξεπεράσουν μια σειρά προβλημάτων.
Η εμφάνισή της είχε προγραμματιστεί για τις 20:00 (τοπική ώρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση