GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αέρας χωρίς άρωμα ζωής και επανάστασης, πολλαπλασιαστής της δυσοσμίας του αποσυντεθειμένου πτώματος!

Δημήτρης Καραμήτσας Μου είναι πλέον πολύ βαρετό να κάνω τον "Επιθεωρητή Κατάντιας" όλων αυτών που είναι...

Δημήτρης Καραμήτσας
Μου είναι πλέον πολύ βαρετό να κάνω τον "Επιθεωρητή Κατάντιας" όλων αυτών που είναι... οπαδοί ή πείστηκαν για τους παγκόσμιους μονόδρομους του καπιταλισμού και μάλιστα στην χειρότερη εκδοχή του.  
Όταν η αριστερά ασπάζεται πλατωνικές ιδέες, όπως η ευρωπαϊκή ιδέα, η ιδέα του "ελεύθερου ανταγωνισμού", της κυριαρχίας της οικονομίας, των μεγεθών, της επεκτασιμότητας, της τραπεζικής ιερότητας και όλες τις γελοιότητες του καπιταλισμού χωρίς καμία (ούτε καν σημειολογική) αναφορά σε θεωρητικές βάσεις, δεν έχει καμία θέση στις εξέλιξη του κοινωνικού γίγνεσθαι, αλλά μόνο την θέση αυτού που βοηθά με το φτυάρι στο τσιμέντωμα των ανθρώπων και των εγκεφάλων τους.
Τους ξέρουμε πολύ καλά αυτούς που αποκαλούμε από ατομιστές, ωφελιμιστές δεξιούς έως "μπετόστοκους" και κάποιοι θέλουν τόσο πολύ να τους μοιάσουν με αποτέλεσμα να γονιμοποιείται η κοινωνία με τις κοινές μεσαιωνικές αντιλήψεις και συμπεριφορές τους.
Κέντρο, κεντρο-αριστερά και λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις", αέρας χωρίς άρωμα ζωής και επανάστασης, πολλαπλασιαστής της δυσοσμίας του αποσυντεθειμένου πτώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση