GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: Οι θεατρικές κοκορομαχίες Νατοϊκής αριστεράς με Νατοϊκή δεξιά...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας   Τζιόρτζια Μελόνι, ηγέτης της ιταλικής δεξιάς & πρωθυπουργός Έλι Σλάιν, ηγέτης της ιταλικής αριστεράς, περ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

 Τζιόρτζια Μελόνι, ηγέτης της ιταλικής δεξιάς & πρωθυπουργός
Έλι Σλάιν, ηγέτης της ιταλικής αριστεράς, περήφανη για την ομοφυλοφιλία της...

Ενώ εφευρέθηκε το κοινό Μέτωπο εναντίον της ακροδεξιάς... ως άλλοθι για την αποικία των ΗΠΑ με την ψευδεπίγραφη ονομασία "ευρωπαϊκή ένωση", μπροστά στο φτύσιμο από τους πολίτες! 

[...] Η Μελόνι και η Έλι Σλάιν, που παρουσιάζονται ως ο διάβολος και το αγίασμα, σκέφτονται ακριβώς το ίδιο για τα δύο κρίσιμα ζητήματα, την λιτότητα και τον πόλεμο.
Ψήφισαν με τον ίδιο τρόπο το σύμφωνο σταθερότητας και τις πολιτικές εξοπλισμού. Ακόμη και για τη χρήση του Σχεδίου Ανάκαμψης για την Ευρώπη (Pnrr) για την αγορά περισσότερων όπλων, σε μια εξαθλιωμένη Ευρώπη!
Δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να παρεκκλίνει από το ψυχικό κελί που λέει ότι η Ευρώπη έχει μέλλον μόνο ως το 51ο αστέρι των ΗΠΑ;!
Οι Ηνωμένες Πολιτείες πεθαίνουν και πεθαίνουμε μαζί τους, γιατί δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την υποτέλεια στην οποία βρισκόμασταν όταν ήταν η κυρίαρχη Αυτοκρατορία. Τώρα δεν είναι πια έτσι και θα πρέπει να αρχίσουμε να φανταζόμαστε πώς θα γίνουμε ένας από τους πόλους του κόσμου και όχι ο τελευταίος των ρυμουλκούμενων
[...]
Μάρκο Τραβάλλιο

Μάρκο Τραβάλλιο, συγγραφέας δεκάδων βιβλίων, θεατρικών έργων, είναι ο δημοσιογράφος που μίσησε περισσότερο ο Μπερλουσκόνι και τον μήνυσε αμέτρητες φορές. Σήμερα Διευθυντής της ανεξάρτητης καθημερινής εφημερίδας "Il Fatto Quotidiano".

Λίγα από τα πολλά για την πολιτική κατάσταση στη γειτονική Ιταλία:

"Η αριστερά της εποχής μας" είναι Νατοϊκή! Με μια τέτοια αριστερά, η δεξιά γίνεται περιττή!

28 Σεπτέμβρη 2022: ΙΤΑΛΙΑ: «Η νίκη της Μελόνι είναι πλαστή. Ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση μάρκετινγκ στην ιταλική πολιτική ιστορία!»

Ιταλία... Άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη... Η απάντηση της Αριστεράς, ή νέο αφήγημα του ίδιου Νατοϊκού συστήματος;

Μας θυμίζουν κάτι ανάλογο με το εγχώριο πολιτικό προσωπικό;

Η "νέα αριστερά" παραμένει Νατοϊκή... δεν μπορεί ν' αποκολληθεί από τη μήτρα των ΗΠΑ!

Ο Κασιδιάρης, η Μελόνι κι η Νατοϊκή αριστερά... Στο ίδιο έργο θεατές & συμπρωταγωνιστές...

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση