GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Ράμα -όπως κι η Ελλάδα- πουλάει την πατρίδα του στους εβραιοσιωνιστές;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Τώρα κατάλαβες την απάτη όλων των διεφθαρμένων πολιτικών κομμάτων... 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Τώρα κατάλαβες την απάτη όλων των διεφθαρμένων πολιτικών κομμάτων... 

αριστερών, δεξιών ή απροσδιορίστου ταυτότητας δεν έχει καμία σημασία;
👉 Η θεατρική παράσταση της απάτης κι εξαπάτησης του Ελληνικού λαού στην κατοχική ελληνόφωνη σιωνιστική Βουλή...

Αν αναρωτιόμαστε γιατί ο “Pablo Escobar των Βαλκανίων και της Ευρώπης”, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα ξεπουλάει την πατρίδα του στους εβραιοσιωνιστές με τον γαμπρό του Τραμπ, πυροδοτώντας μια ολοκληρωτική εξέγερση στη χώρα του, θα πρέπει να δούμε πολύ προσεκτικά τι μεταξύ άλλων τόνισε τον Γενάρη του 2026 στην Κνεσέτ, μόνον λίγες εβδομάδες πριν από τη βάρβαρη επίθεση του "Συνασπισμού Έπστιν" εναντίον του Ιράν:

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Αλβανία ήταν από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που υιοθέτησαν νέα και προηγμένη νομοθεσία κατά του αντισημιτισμού· γιατί έχουμε ενσωματώσει τη μελέτη του Ολοκαυτώματος στα σχολικά μας προγράμματα· και γιατί σήμερα χτίζουμε δύο ειδικούς πολιτιστικούς χώρους, ακριβώς στην καρδιά της Ευρώπης. Αυτοί οι χώροι εμπνέονται από τη δύναμη και το λαμπρό παράδειγμα των προγόνων μας, Μουσουλμάνων και Χριστιανών, που ρίσκαραν τη ζωή τους για να σώσουν τους Εβραίους.
Αλλά δεν πρόκειται μόνο για τους Εβραίους. Πρόκειται για την ανθρωπότητα. Και όχι για την ανθρωπότητα ως γενική λέξη ή αφηρημένη έννοια, αλλά για την ανθρωπιά μας.
Γι' αυτό, εδώ και πολλά χρόνια, η Αλβανία προσφέρει προστασία σε χιλιάδες Ιρανούς πολίτες, των οποίων η αντίθεση στους χασάπηδες της Τεχεράνης θέτει τη ζωή τους σε σοβαρό κίνδυνο. Αυτή δεν ήταν μια χειρονομία χωρίς κινδύνους για εμάς, και δεν είναι χωρίς κινδύνους σήμερα...
»
(Η πλήρης ομιλία 👉 ΕΔΩ)


Που εκπαιδεύουν (Μοσάντ και Cia
τους μισθοφόρους τρομοκράτες της Μαριάμ Ρατζάβι, της τρομοκρατικής οργάνωσης "Μουτζαχεντίν του Λαού του Ιράν" (People's Mujahedin Organization of Iran - ΜΕΚ);

Ποιος είναι διαχρονικά ο εκλεκτός συνομιλητής και συναγωνιστής της σιωνιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης "Μουτζαχεντίν του Λαού του Ιράν" (People's Mujahedin Organization of Iran - ΜΕΚ) στη Δυτική Ασία, εκτός από το 卐σραήλ;

Εκπλήσσει μόνον τους αδαείς: Το κατασκεύασμα της Cia με την Μοσάντ, όπως και το ισλαμικό κράτος ISIS, στηρίζει ο δωσίλογος Αμπάς... 3 Ιούνη 2024 👉 Χυδαία επίθεση εναντίον του Ιράν από τον δωσίλογο Αμπάς, υπάλληλο των σιωναζί!

Τώρα μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί ο όλο διεφθαρμένο ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα (δεξιά, αριστερά, κεντροαριστερά και Σια) έχει ξεπουλήσει για ψίχουλα την πατρίδα μας στο εβραιοσιωνιστικό "επενδυτικό κεφάλαιο" κι όχι μόνον τα "φιλέτα" (π.χ. Ελληνικό);


«Εγώ ανέπτυξα τις σχέσεις με το Ισραήλ μια εποχή που το Ισραήλ δεν έπαιζε τον ρόλο του πολεμοχαρή»
Α. Τσίπρας

Χωρίς ίχνος ντροπής, με στόμφο κι αλαζονεία στο Φόρουμ των Δελφών, ο πιο σιωνιστής πρωθυπουργός που διόρισαν οι ΗΠΑ...
👉 Τσίπρας... «Να δεις που κάποτε θα μας πει και μαλάκες...», παραφράζοντας τον Γ. Μηλιώκα...

Νοέμβρης 2018 👉 Έντι Ράμα... ο “Pablo Escobar των Βαλκανίων και της Ευρώπης” τώρα και πρύτανης "αντιρατσισμού"!

Σημειώναμε ΕΜΜΟΝΙΚΑ και ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, στις 5 Νοέμβρη του 2020, για το Κόσοβο όπου εκπαιδεύονται οι τρομοκράτες του ISIS (Ισλαμικό Κράτος), δίπλα στη μεγαλύτερη Αμερικανική βάση του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, στο μεγαλύτερο κέντρο ναρκο-εμπορίου κι οργανωμένης εγκληματικότητας στην Ευρώπη, το λεγόμενο «Ελντοράντο» των Βαλκανίων 👉 Η Αλβανία... πήρε το "όπλο" της και στην Ελλάδα προσπαθούν να προετοιμάζουν την παράδοση, νέες αλύτρωτες πατρίδες...στά στην Ελλάδα

Ποιος είναι ο Gent Cakaj, φίλος και συνομιλητής του Δένδια;
 
Γεννήθηκε (1990) και μεγάλωσε στην Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου (Κόσσοβο) κι όχι στην Αλβανία. Στο διεθνές κέντρο της τρομοκρατίας, των ναρκωτικών, της εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων κι εγκληματικότητας.

Γονείς του η πλούσια οικογένεια του Shkëlzen Cakaj και της Naime Uka. Είναι ο αδελφός της Gresa Caka Nimani, ανώτατη δικαστής του δήθεν "Συνταγματικού Δικαστηρίου του Κοσόβου" του ψευδοκράτους.
Σπουδές στο Βέλγιο και την Ουγγαρία (ιδιωτικό ίδρυμα Σόρος)... πήρε και πτυχίο "Νομικής" στο δήθεν πανεπιστήμιο της Πρίστινας"...  κατόπιν "μεταπτυχιακό στις τέχνες" στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο του Σόρος "Central European University".

(2020): Γράφει ΕΠΙΣΗΜΩΣ ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Γκάντ Κακάι... κι ευτυχώς που ενημερωνόμαστε μέσω Αλβανίας: «Σήμερα, στην μέσω τηλεδιάσκεψης 130η συνεδρίασης της Επιτροπής Υπουργών Εξωτερικών, μεταξύ άλλων, παρουσιάσαμε ξεκάθαρα την αίτηση ένταξης της Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η υποστήριξη της ένταξης της Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν είναι μόνο ιστορικά δίκαιη και πολιτικά λογική, αλλά είναι επίσης άμεση συμβολή στην ενίσχυση της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών. στην Ευρώπη.»!

Πως μπορεί να εξηγηθεί η αποσιώπηση όλων αυτών, όταν τον Αύγουστο του 2015 και τον Απρίλη του 2018, ο υπουργός των εξωτερικών Κοτζιάς συναντήθηκε με τον εγκληματία και καταζητούμενο δολοφόνο από την INTERPOL Χασίμ Θάτσι... αρχηγό της γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης του λεγόμενου "Απελευθερωτικού Στρατού Κοσσυφοπεδίου UCK".

Όταν συζητούσαν το άνοιγμα πρεσβείας του ψευδοκράτους (με την επικάλυψη "διπλωματικής εκπροσώπησης"), ήταν ένα "τυχαίο γεγονός";

«Μετά, ένας, κουράζεται να εξηγεί, να μιλάει,
να προσπαθεί μ' όλους τους τρόπους να γίνει αντιληπτός.
Ορισμένες φορές πρέπει απλώς να χαμογελάει και να τους στέλνει να γαμηθούνε
»
Τσαρλς Μπουκόφσκι

👉 Μια πόρνη (εργάτρια του σεξ) που χρησιμοποιούν όλοι, αλλά δεν την πληρώνουν: η αποικία 'Ελλάδα' σήμερα...

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν, μπορούν ν' ακολουθούν... Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Ας πουμε για εδω.Οταν καποιοι σε φυτευουν σαν κυβερνηση για την μεγαλη μασα, εκτος απο τα εγχωρια παρασιτα και εξωχωριες αεριτζηδικες εταιρειες,κατα συμπτωση Εβραικων συμφεροντων,τοτε και η περιουσια των "δουλικων υπαλληλων" αυξανεται εκθετικα και η αποικιοκρατικη παρουσια των "αφεντικων"Σε αυτη την συναλλαγη, οι υπολοιποι δεν παιρνουμε απλως τ'α@@ιδια μας.Αυτοκτονουμε.Ειτε γιατι καταστρεφεται η χλωριδα και η πανιδα(βλεπε Α/Γ , Φ/Β) ειτε με επισιτιστικη ενδεις(καταστροφη γεωργιας, κτηνοτροφιας, αλιειας προς οφελος ξενων), ή δολοφονωντας τον πληθυσμο με περιεργες πανδημιες.Οσο για εσας, που στην γειτονια σας θα υπαρξουν data centers, μια διαθηκη να την κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *