GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητείται επείγον DVD ή ...αυθαίρετο της Φάνης‏!

. Δυστυχώς μόνο με τη μεθοδο "Μαγγινα" μπορεί να λυθεί το ασφαλιστικο! Κάτι ήξερε η Φανή που θα εξαιρέσει τους Δημοσιογράφους απ...

.

Δυστυχώς μόνο με τη μεθοδο "Μαγγινα" μπορεί να λυθεί το ασφαλιστικο! Κάτι ήξερε η Φανή που θα εξαιρέσει τους Δημοσιογράφους από το μίνι ασφαλιστικό "Ταμείο Επιστημόνων"!!!

billis gate

20 σχόλια

  1. επειγόντως ρε ζαγάρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poio epeigon re blammene?
    epeigontws re skatoblaxe!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θεση της Πετραλια σαν διαπραγματευτριας σημαινει πολλα. Πανω απο ολα σημαινει ελλειψη ικανων στελεχων


    Καληνυχτα

    A poor attorney

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μάτζικ Γιωργάκης, γέννησε ελπίδες σε πολλούς ανθρώπους που ζούνε την σημερινή καλούτσικη πραγματικότητα, της χώρας.

    Όμως δυστυχώς φίλοι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.
    Μόνο ανόητοι μπορούν να χαμογελούν με ένα τέτοιο αισιόδοξο, γεμάτο ελπίδες χαμόγελο, σε ανθρώπους που ασφυκτιούν.
    Τι μπορεί να κάνει σ'αυτούς τους ανθρώπους ο Μάτζικ Γιωργάκης, στην πραγματικότητα;

    Ο άνθρωπος μοιάζει να τους λέει ότι πέρνουν τόσα και όχι περισσότερα επειδή οι εργοδότες τους είναι απατεώνες και ότι "δίκην εισαγγελέα", αύριο με την "εναλλακτική ψευτοαριστερή κυβέρνηση" θα τους υποχρεωσει, να δίνουν 1400 και να πληρώνουν και το ΙΚΑ τους.

    Το πιστεύεται αυτό;

    Μερικοί σίγουρα το πιστεύετε, οι περισσότεροι δεν το έχετε σκεφτεί κάν.

    Κατηγορεί ο ΓΑΠ τον Τσίπρα επειδή μίλησε για αριστερά.

    Δεν έχει δίκιο, γιατί ο δρόμος του ΠΑΣΟΚ είναι προς τα δεξιά, αλλά ορίτζιναλ κεντροδεξιά έχουμε έτσι κι αλλιώς.

    Θα είχα πάρα πολλά να σας γράψω, αλλά θα μείνω μόνο σε ένα.

    Η Αριστερά δεν ξεπέρασε την φάση του υποστηρικτή διαφόρων συντεχνιών στην κρατικοποιημένη οικονομία. Στα ΑΕΙ θα στηρίζει τα αιτήματα του καθηγητικού κατεστημένου, τα ίδια στον ΟΤΕ, τα ίδια στην Ολυμπιακή, τα ίδια στον ΟΤΕ.




    Σας απογοητεύω ίσως, αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει ότι, τίποτε δεν μπορεί να γίνει με ψευτοαριστερά οράματα είναι ρομαντικός όπως εγώ.
    Η Αριστερά, δεν αλλάζει με ένα αστραφτερό χαμόγελο και περίεργες δηλώσεις για το ποιος είναι αριστερότερος, ΑΠΛΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΑΙ και χρεώνεται με μια άλλη διαψευσμένη επαγγελία στον Ελληνικό Λαό.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να φτασει ο ΚΚ να διορισει αυτη την ηλιθια, που παραπεμπει σε φτηνο oiko anoxhs, καταλαβαινετε τι προβλημα στελεχων αντιμετωπιζει.....


    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ...ΘΑΛΑΣΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ TOY PRESS-GR ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πλάκωσαν κι οι Χωριάτες πάλι να μας πείσουν να πάμε με τον Γιωργάκη της Μαργαρίτας Τσαντ!
    Μάλλον δεν είναι ενήμεροι για τα γεγονότα, κι ας μας το παίζουν νοήμονες και ιδεολόγοι. Αν παραποιείς τα γεγονότα και τις δηλώσεις των αντιπάλων σου, ΠΩΣ θα στηρίξεις τη θέση σου για τον αγαπημένο σου ρε βλακόμουτρο. Γιατί διαβάζεις μόνο τους τίτλους των εφημερίδων και όχι τις δηλώσεις όσων κατηγορείς μωρή ξεκωλιασμένη Χωριάτα;;;
    Και αφού δηλώνεις τόσο ξεκωλιασμένη μωρή ψωλαρπάχτρα Πασόκα, γιατί πονάς τόσο;;;
    Κάνε κουράγιο κι υπομονή. Ο "αριστερός" σου κ. ΓΑΠ, των ιδιωτικών πανεπιστημίων, του χρηματιστηρίου, της μίζας και ρεμούλας, του ξεπουλήματος της χώρας, κ.λπ. (ήταν στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, μην κάνεις πως το ξεχνάς...), θα πάει από κει που'ρθε!
    Ήταν γραφτό, αυτό που κληρονόμησε από τον ιδρυτή-πατέρα του, να το καταντήσει κομμάτια και θρύψαλα, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερημένοι!!!
    Καλέ μου Χωριάτη, σε συμπονώ!
    Είσαι πολύ ερωτευμένος, καψούρης που λέμε. Αλλιώς, δεν εξηγείται που γράφεις τόσες παπαριές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To Shopping & το Jumping Therapy:

    Οι ασύμετρες απειλές στον σχεδιασμό της κυβερνητικής πολιτικής.

    Η υπόθεση Ζαχόπουλου και το μεγάλο άλμα-πήδημα του Χρήστου στο κενό, έδειξαν πόσο ευάλωτος είναι ο σχεδιασμός μιας μακρόπνοης κυβερνητικής πολιτικής. Αν ο Χρήστος δεν είχε απιδοθεί στο αγαπημένου του ΣΠΟΡ, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Το επιτελείο του Πρωθυπουργού με τίποτα δεν μπορούσε να προβλέψει μία τέτοια εξέλιξη.

    Και έρχομαι τώρα στην άλλη παράμετρο: Το Shopping Therapy.
    Ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Οικονομίας χαράζει τα πλάνα της οικ. πολιτικής χωρίς να υπολογίσει - πως να το προβλέψει άραγε ?? - τον "κυκλοθυμισμό των ελλήνων. Ξαφνικά και χωρίς λόγο 11.000.000 πατριώτες μας επιδίδονται στο λεγόμενο Shopping Therapy, τινάζοντας στον αέρα τα πλάνα του κ. ΑΛογοσκούφη, του κ. Φώλια και όλου του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης. Ο πληθωρισμός ξεπερνάει το 4% και η ακρίβεια καλπάζει.

    Επομένως, όσο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ και να είναι ο πρωθυπουργός μας αυτό δεν αρκεί.

    Το Shopping Therapy αναδεικνύεται ως το ΝΕΟ ΥΠΟΥΛΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τότε ο Αλέκος που μαζί με το Γιώργο Δρυ ήταν από τους στενότερους συνεργάτες του Σημίτη στον οποίο άλλωστε όφειλαν και την πολιτική τους ανέλιξη, μου είπε: «Να το θυμάσαι. Ο Σημίτης 2 καλά θα κάνει για τη χώρα. Θα μας βάλει στην ΟΝΕ και θα διαλύσει το τριτοκοσμικό ΠΑΣΟΚ».

    http://erimitis.blogspot.com/2007/09/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το SHOPPING THERAPY,

    Το νέο ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ===============================

    Οι εχθροί της κυβέρνησης για να πλήξουν τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ πρωθυπουργό που υπήρξε σε αυτή τη χώρα, μετά από τον πρεσβύτερο ΚΚ, επιδίδονται ασυστόλως σε αγορές, κοινώς στο λεγόμενο "σόπιν θέραπι (Shopping Therapy)".

    Έτσι, μετά το Jumping Therapy, στο οποίο επεδόθη ο Χ.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, υπηρέτης αλλοτρίων της Ν.Δ συμφερόντων (του ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένα), οι ποικιλλώνυμοι εχθροί του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ανεκάλυψαν ΝΕΟ ΟΠΛΟ, το Shopping Therapy.

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών και επομένως την αμφισβήτηση της ικανότητος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού μας να πατάξει την ακρίβεια (προεκλογική υπόσχεση).

    Μου έλεγε γείτονάς μου πως στο φούρνο μας, ένας τύπος-κραγμένος ΠΑΣΟΚΟΣ, πήγε 3 φορές στο φούρνο και αγόρασε 17 κιλά ψωμί. Μετά από λίγη ώρα ο φούρναρης-ως είναι φυσικό σε μια ελεύθερη και ανταγωνιστική αγορά- ανέβασε την τιμή της φρατζόλας κατά 22 λεπτά.

    Αλλος μου έλεγε, ότι διάφοροι σαμποταριστές της κυβέρνησης αγοράζουν ανανάδες, ντομάτες, αγγουράκια και στη συνέχεια τα πετάνε στα σκουπίδια.

    Προτείνω καλοί μου φίλοι, να τουφεκίζεται με συνοπτικές διαδικασίες όποιος βγαίνει από super market, φούρνο, φαρμακείο, μανάβικο, έβγα, ψιλικατζίδικο, κ.λπ.

    Αλλωστε ο υπουργός μας ΦΩΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ το δήλωσε καθαρά και ξάστερα:

    "Για την ακρίβεια φταίει το shopping therapy".

    Κατόπιν τούτου, ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ του shopping therapy.

    ΦΙΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.: Μην αγοράζετε τίποτα από την Ελλάδα. Κάντε τα ψώνια σας στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Ελβετία, στα Σκόπια, στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για όλους και όλες .....

    babis

    Ενδεικτικά στο e-Shop babis θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα ,δερμάτινα ρούχα και οποιοδήποτε αξεσουάρ σας ενδιαφέρει , ερωτικά παιχνίδια, μεγεθυντές - προσθετικά, κούκλες, μαστίγια, χειροπέδες, σφήνες, ανδρικά και γυναικεία ομοιώματα, καλσόν - ζαρτιέρες, κορμάκια, στολές, φορέματα, string, δονητές σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών,δονητές στα πιο ευφάνταστα σχήματα και μεγέθη.
    Σε σχήμα νέγρου φύλαρχου, φωσφοριζέ,
    με γεύσεις,
    διπλοί,
    τριπλοί,
    με ράμφος…,αιθέρια εξωτικά έλαια για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλοιφές και διεγερτικά, λιπαντικά, αρώματα , ερωτικά κοσμήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    Υ.Γ.(1) Σε τελική όμως ανάλυση το κυριότερο συναίσθημα που κυριαρχεί στις σχέσεις με τον συντροφό μας ασχέτως ηλικίας και φύλλου, είναι το sex.
    Υ.Γ. (2) Ο σύντροφος πρόεδρος είναι τακτικός πελάτης μας, εμείς επειδή δεν διαθέτουμε πούρα του πέρνουμε πίπα-babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εάν ήμουνα βλάκας κι εγώ τον Γιωργάκη θα υποστήριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η babinara
    εχω και φωνη εχω και κωλαρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η babinara και
    τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα ρε πουτσάρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι το babinaki
    και τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα πουτσαράκι.

    Αχ ναμουν Η Μπιγιονσε
    αγορι μου πουτσάκι
    και θα γινοταν
    της μεγάλης καύλας
    το καυτο κωλαράκι

    Αφιερωμενο στους εραστές του PRESS-GR και της Μπριζολας....

    Στίχοι babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εάν ήμουνα βλάκας κι εγώ τον Γιωργάκη θα υποστήριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απεργούν οι δημοσιογράφοι και οι αντικαταστάτες τους δεν ξέρουν ούτε ένα επίρρημα να γράψουν σωστά.... μπουχαχαχαχαχα... λέμε και κανένα ανέκδοτο!

    Λοιπόν καλύτερα να μην ενοποιηθούν οι δημοσιογράφοι, γιατί θα φάνε τα λεφτά του καλού ταμείου των μηχανικών και των γιατρών που τα έχουμε φουσκώσει με τις εισφορές μας... όξω οι ανορθόγραφοι και αγραμμάτιστοι δημοσιογράφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς και της ακροδεξιάς στον τόπο μας . Μέσα στον αιώνα η δράση των ενάντια στο έθνος είναι αποκαλυπτική
    Έτσι με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε )συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη ( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί ).
    Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη εθνική καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές Δεξιές και ακροδεξιές δικτατορίες ( Μεταξάς , Παπαδόπουλος) , χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζουν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση

    (Ευχαριστώ το φίλο που πήρα ορισμένα στοιχεία)


    Δείτε εδώ τι γίνεται…


    Ένα ανοικτό και δημοκρατικό χώρο προώθησης ειδήσεων και ιδεών είμαστε .

    Ποιοι το ευτελιζουν, ποιοι παραπληροφορούν και βρωμίζουν συνθηματικά εδώ μέσα?

    Είναι πλέον γνωστό . Δεξιοί και ακροδεξιοί .Βασικά ένα πουστράκι ψευτο-babis , ένας Τζων, και ορισμένοι άλλοι του ιδίου φυράματος .

    Γιατί το κάνουν αυτό? Είναι απλό. Τους ενοχλεί οι αλήθεια.

    Ποιους έχουν στόχο? Κυρίως εσάς όλους του κυρίους , ευπρεπείς αναγνώστες και αρθρογράφους και ειδικά αυτόν με το ψευδώνυμο babis.

    Γιατί αυτόν? . Είναι γνωστό γιατί στηρίζει με πάθος και άδολη πίστη τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

    Πλαστογραφείτε τους λοιπόν πλαστογραφείται τους και χυδαιολογείτε τους .

    Στο τέλος κάτι θα μείνει.

    Κάτι ήξεραν και έλεγαν αυτά οι κλασικοί των θεμάτων προπαγάνδας στα οποία η παρέα του Ρουσοπουλου εντρυφει και κατέχει αριστείο με τις καθημερινές παπαρολογιες που εκπέμπουν.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για όλους και όλες .....

    babis

    Ενδεικτικά στο e-Shop babis θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα ,δερμάτινα ρούχα και οποιοδήποτε αξεσουάρ σας ενδιαφέρει , ερωτικά παιχνίδια, μεγεθυντές - προσθετικά, κούκλες, μαστίγια, χειροπέδες, σφήνες, ανδρικά και γυναικεία ομοιώματα, καλσόν - ζαρτιέρες, κορμάκια, στολές, φορέματα, string, δονητές σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών,δονητές στα πιο ευφάνταστα σχήματα και μεγέθη.
    Σε σχήμα νέγρου φύλαρχου, φωσφοριζέ,
    με γεύσεις,
    διπλοί,
    τριπλοί,
    με ράμφος…,αιθέρια εξωτικά έλαια για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλοιφές και διεγερτικά, λιπαντικά, αρώματα , ερωτικά κοσμήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    Υ.Γ.(1) Σε τελική όμως ανάλυση το κυριότερο συναίσθημα που κυριαρχεί στις σχέσεις με τον συντροφό μας ασχέτως ηλικίας και φύλλου, είναι το sex.
    Υ.Γ. (2) Ο σύντροφος πρόεδρος είναι τακτικός πελάτης μας, εμείς επειδή δεν διαθέτουμε πούρα του πέρνουμε πίπα-babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εάν ήμουνα βλάκας κι εγώ τον Γιωργάκη θα υποστήριζα.


    Εάν ήμουνα βλάκας κι εγώ τον Γιωργάκη θα υποστήριζα.


    Εάν ήμουνα βλάκας κι εγώ τον Γιωργάκη θα υποστήριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση