GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετεκλογικά…

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@gmail.com ΓΚΡΙΝΙΑ νύχτα-μέρα , αλλά τα αντανακλαστικά του λειτούργησαν. Για τον νεοέλληνα μιλάμε, πο...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@gmail.com

ΓΚΡΙΝΙΑ νύχτα-μέρα, αλλά τα αντανακλαστικά του λειτούργησαν. Για τον νεοέλληνα μιλάμε, που παραμένει έλληνας. Με τις πολύχρωμες ψηφίδες στην καρδιά του απ’ το διάβα του στην ιστορία και το πολιτικό του αισθητήριο να του σιάχνει την πορεία. Τη τελευταία στιγμή και σώζει. Με την ψυχή στα δόντια και σώζεται.
ΨΗΦΙΣΕ, λοιπόν, με τη ματιά λοξή στο ΔΝΤ, ψήφισε και με καρδιά που θέλει τους αδικημένους χώρια απ’ τους «πλεονέκτες». Και, βέβαια, οι αποσχόντες και τα λευκά είναι συνολικά για κρίση, αλλά δεν αλλά δεν είναι αντικείμενο για κριτική. Όσο για τη μερίδα «κομμουνιστών» που ξύπνησαν μέσα τους αναμνήσεις της κολιγιάς του (βρώμικου) ’89 και την Αλέκα που συνέστησε αποχή, θα πούμε απλά ότι «τα χρειάστηκαν» μετεκλογικά, κοινώς την…πάτησαν.
ΟΙ εκλογείς «αντάμειψαν» τους «προκινδυνεύσαντας» και να το σκεφθούν οι κ. κ. Γκιουλέκας, Βαρβιτσιώτης. Υπερψήφισαν τον κ. Μιχαλολιάκο οι Πειραιείς και καλά έκαναν, καταψήφισαν (οριακά) τον κ. Γκιουλέκα κι ας τα αναλύσουν με τον «Άγιο Θεσσαλονίκης». «Είδε δημαρχία ο κ. Μπουτάρης» και...
η απόπειρα του «Αγίου» να υποδυθεί τον…Χρυσόστομο Σμύρνης απέτυχε, προς το παρόν. Ας το σκεφθεί, στο μέλλον. Το «αύριο» του τόπου δεν είναι αφημένο στα χέρια του κ. Άνθιμου κι ούτε ο άμβωνας είναι έπαλξη για πολιτικολογίες. Ξανά, λοιπόν, στην…κρύπτη τους οι κ.κ. πλεονέκτες. Στη σιγουριά της βουλής, με την «αποζημίωση» στα θυλάκια και με το κοντέρ (για σύνταξη) να γράφει, με τους φύλακες, με τις ιδιαίτερες, με τα προνόμια, κοντολογίς, αναλλοίωτα.
Η Κυβέρνηση ήθελε ανανέωση της εντολής και την πήρε. Έμμεσα και οριακά, ωστόσο, δεν την κατακρήμνισαν οι οργισμένοι που ήθελαν εκλογές. Ο Γιώργος ήθελε «έγκριση» και, βέβαια, δεν την πήρε από εκείνους που τον (σκυλο)έβριζαν ανεμίζοντας τη χαντζάρα. Παραμένει στον άχαρο ρόλο του, που κανένας δεν γουστάρει κι αν αύριο τα βροντήξει και η πρωθυπουργία προσφερθεί «τω καλλίστω», δεν θα βρεθεί ονειροπόλος να τον αποδεχτεί. Ωστόσο, τα μάτια τους δεκατέσσερα. Δεν είναι μόνο «σκυλιά που αλυχτούν» οι αντιπολιτευόμενοι. Αν οι κυβερνώντες θεωρήσουν «βλάκα συνεχείας» τον ψηφοφόρο κι τα πολλά που τον εξόργισαν γίνουν περισσότερα, τότε η οργή του θα ξεχειλίσει και τότε δεν θα μετράμε σταυρούς και ψηφοδέλτια…

17 σχόλια

  1. "Το κυρίαρχο σ αυτή την πολιτική αναμέτρηση, ήταν το απροκάλυπτο πλιάτσικο που επιχειρήθηκε με στόχο να αλώσει τις συνειδήσεις των ανθρώπων.

    Ήταν ένα πλιάτσικο χωρίς κανόνες, χωρίς αρχές, μέσα από το οποίο καλούσαν την κοινωνία να επιλέξει τον ποδηγέτη της καταστροφής της.

    Ένα κομμάτι αυτής της κοινωνίας κατάφερε να αντισταθεί.
    Επιστράτευσε την υπερηφάνειά του και είπε ΟΧΙ στο διασυρμό.
    Ήταν όλοι εκείνοι που αρνήθηκαν να προσκυνήσουν τα ψηφοδέλτια των προσκυνημένων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά,ποιοι είναι αυτοί που χαριεντίζονται στη φωτογραφία με τον Παπανδρέου και το Ραγκούση? Οι "ακομμάτιστοι" και "ανεξάρτητοι" Καμίνης και Σγουρός είναι!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπρος λαε του λαμογισταν... εδειξες για ακομη μια φορα ποσο ανυποφορος μαλακας εισαι.
    Το προγραμμα για τις κλαψες και τα παραπονα ειναι 7-10 στον ΑΥΤΙΑ στον Καμπουροικονομεα και τον Παπαδακη εκει μπορειτε να αναπτυξετε ολη την μαλακια που σας δερνει συνταξιουχοι ανεργοι ξοφλημενοι εμποροι αγωνιστες του κωλου ολοι, η συμμετοχη ειναι ελευθερη.
    Μαζι με αρχισυνδικαλισταρο τον Παναγοπουλο και τα αλλα πασοκομορφα συνδικαλιστικα λαμογια, καντε και καμια βολτα(συλλαλητηριο) ετσι για να περναει η ωρα να φατε και κανενα σπορακι στην διαδρομη λεγοντας βροντερα καμια μαλακια με σφιγμενη γροθια.
    Με αποχη 55% δηλαδη ψηφισαν οι τεσσεραμισυ Ελληνες στους 10 και μεσα στους 4,5 ειναι και οι καμουφλαρισμενοι μελαμψοι καινουργιοι Ελληνες ειναι νεο ειδος αυτο ψηφισαν το κομμα της απατης και της εξαθλιωσης απο το 45% που ψηφισαν το 50% δηλαδη το 22,5% αρα επειδη ολοι στο Πασοκ ειναι πολλοι δημοκρατες και εχουν σαν αρχη τους την δημοκρατια θεωρουν οτι ειναι σωστο το 22,5% ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 100% η αρχη της πλειοψηφιας για αγριους!!!.
    Οι περιφερειακες εκλογες μας εδωσαν ενα δειγμα σοβαρο +/- με μικρες αποκλισεις για το ποσα ειναι τα κομματοσκυλα και οι κρατικοδιαιτοι αρουραιοι που τρωνε τα σπλαχνα αυτου του λαου.
    Ηταν ενας αγωνας μεταξυ πιτ μπουλ.
    Τα πρασινα πιτ μπουλ επεκρατησαν των γαλαζιων στα σημεια.
    Μπορει το λαμογισταν να ειναι τελευταιο σε ολα στην οικονομια στην παιδεια στην διαφθορα στην υγεια σε ολα, εκει που δεν παιζετε με τιποτε και κρατα τα σκηπτρα της πρωτιας ειναι η ΜΑΛΑΚΙΑ!!!! αιωνιος παγκοσμιος πρωταθλητης, πρωτος μακραν ουτε δευτερος δεν υπαρχει.
    Με καθε ευκαιρια αποδεικνυει ποσο βαθεια εχει αναπτυξει και εξελιξει την μαλακια.
    Σκεπτομενοι σοφα οι κυβερνητες και δανειστες μας στην Ευρωπη αποφασισαν να μας απονειμουν ακομα ενα επαθλο βραβευση στον αιωνια παγκοσμιο πρωταθλητη της μαλακιας.
    τΟ ΕΠΑΘΛΟ θα απονειμει στον αυτιστικο ο ΑΚΕΡΜΑΝ και η ΜΕΡΚΕΛ και θα του το χρεωσει με χαμηλο επιτοκιο.
    Προβληματιστηκε η Ευρωπη τι σχημα πρεπει να εχει το επαθλο και μετα απο παγκοσμιο διαγωνισμο οπου συμμετειχαν χιλιαδες σχεδιαστες γλυπτες ζωγραφοι αρχιτεκτονες κατεληξαν σε ενα διττο επαθλο.
    Ενα ολοχρυσο πουτσο για αυτους που ακομα τα χερια τους δεν γεμισαν καλους και ενα ολοχρυσο δονητη για αυτους που πλεον τα χερια τους δεν κλεινουν απο τους καλους ετσι ωστε να συνεχισουν να τον παιζουν χωρις σταματημο μονο μπαταριες θα βαζουν.
    Συγχαρητηρια σε ολους μας, ειμαστε εχουμε και τραβαμε οτι μας αξιζει.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΛΟΓΑΔΕΣ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.
    Σπουδαιο μειγμα για λαο. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.
    Κρατατε γερα το επαθλο στα χερια γιατι σε λιγο θα μας το χωσουν στον πατο μας και βαθεια οι "φιλοι" μας ευρωπαιοι.
    Και αντε εσεις οι 4,5 το γουσταρετε εμεις τι σας φταιμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχόμαστε να πετυχετε
    αν και θα πρέπει να προσέξετε με το πως θα πολιτευφθούν και θα διοικησουν οι αντιπεριφερειαρχες σας με τις μειωμενες ικανοτητες , αυτοί της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ που εκαναν δο χωρο της εκπαιδευσης και της δημόσιας διοίκησης ότι μπρούσαν για να αποσταθεροποιήσουν την πολιτικη του πρωθυπουργού
    ειναι αυτοί που οι απλοί πολίτες αποκαλούν διαπλεκόμενουσ
    ειναι αυτοί που ποτέ δεν εχουν εκτεθεί στη λαικη αξιολόγηση
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΟ 17% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΣΩΜΑΤΟΣ
    ... που ομως εμεις σας ψηφισαμε
    ... επειδη εκτιμουμε την προσπαθεια του πρωθυπουργου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΠΙΦΤΕΚΑΣ Ο "ΕΥΦΥΗΣ" Ο "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ" Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ!!!ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΡΑΝΤΕΛΑΣ, ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΑΝ ΠΧ ΠΙΣΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΟΝΣΙΛΙΕΡΕ" ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΟ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΜΙΛΙΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ.ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΑΘΛΙΟΣ Η Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ..Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Η Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ?(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ..ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ...ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΑ ..ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Π Ο Υ Τ Σ Ο ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΣΟΓΛΑΒΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 15 Νοε 2010 2:35:00 μ.μ.

    Ρε ρούλη, περιδιαβαίνεις όλα τα post και μιλάς για μεγάλες πούτσες και άλλα τέτοια ωραία.Φαίνεται τόχεις χαλαρά το αντικείμενο και κρίνεις- αν όχι εσυ η μάνα σου σίγουρα- και κρίνεις εξ' ιδίων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TO ΠΑΣΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΧΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΣΕΙΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΔΙΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΣΕΙΣ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΔΙΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΛΑΟΣ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΛΑΟΣ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πως το ΕΙΠΕ σήμερα...
    ΑΠΟΧΙΚΟΙ της ζωής..

    ο Στρός Κάν ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΑΣ.!!!!!


    ΅Συγχαίρουμε την σοσιαληστική Κυβέρνηση της Ελλάδας και τους υπηκόους τους που κατανοούν τα μέτρα και τα γαμήσια που τους τραβάνε
    και αγωνίζονται για την σωτηρία των Τραπεζών μας΅.

    Προσκυνήστε υπήκοοι φόρου υποτελείς για ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή σας.

    Επανα στάτες των 4 τοιχών του σπιτιού σας-
    Των 4 ντουβαριών της φυλακής σας.-
    Των 4 τοιχωμάτων του ΤΑΦΟΥ σας +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΖΗΤΩ Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΑΘΛΙΟΣ Η Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ..Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Η Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ?(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ..ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ...ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΑ ..ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ,ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΥΡΕΡ,ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑΚΟ,ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΜΥΡΑΚΟ,ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ 1 ΣΤΟΥΣ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.
    ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΑΣΑΝΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση