GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τιμές Αρχηγού Κράτους στο Άγιο Φως...

6 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καμπάνες μας έχουν τρελάνει με τα θλιβερά τους καμπανίσματα από εχθές. Με πιο δικαίωμα υποχρεώνουν όλους τους πολίτες να ακούν τις καμπάνες, δεν θέλω να ακούω καμπάνες και πιστεύω όπου θέλω και όχι ότι γουστάρει η εκκλησία η η κάθε εκκλησία. Είναι προσωπική υπόθεση του καθένα σε πιο θεό πιστεύει και αν θέλω να πάω στην εκκλησία θα πάω επειδή το επιθυμώ και όχι για κανένα άλλο λόγο. Σήμερα το βράδυ το μετρό θα σταματήσει στις έντεκα, άκουσον άκουσον, σταματάνε το μετρό επειδή είναι θρησκευτική γιορτή!!! Έτσι θα χωριστεί το κράτος από την εκκλησία; Θεοκρατούμενο η μάλλον παπαδοκρατούμενο συνεχίζει να είναι αυτή η χώρα. Αι σιχτίρ που μου επιβάλετε να υφίσταμαι τη θρησκευτική υποκρισία και τα λιβάνια σας, δεν σας έχω ανάγκη για να πιστεύω κάπου. Δικτατορία της θρησκείας. Ο καθένας να πιστεύει αυτό που θέλει χωρίς να το επιβάλλει στον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πληρώνει η πτωχή πατρίδα. Είναι το ραπανάκι για την όρεξη. Ποιος όμως τολμά να αποφασίσει να μην μεταφέρει το φως. Έκανε κάποιος κάποτε, τώρα τελευταία, τη βλακεία της μεταφοράς, έγινε συνήθεια και συνεχίζεται. Δεν βρίσκεται ένας να σκεφθεί την πτώχεια μας και πως γιορτάζαμε το Πάσχα χωρίς φως στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΕΛΕΟΣ.......

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΝΑΥΛΩΝΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τοσοι καπνιστες υπαρχουν στην ελλαδα με τοσους αναπτηρες δεν περισευει ενασ να αναψει τις λαμπαδες πρεπει ωα πανε εκει κατω για ενα φως. Α ρε ελλαδα που εμπλεξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Άγιο Φως σας ενοχλεί? Για κάποιους συμπολίτες σας αυτό είναι η τελευταία ελπίδα και παρηγοριά. Αλλά για σας είναι δικτατορία της θρησκείας.

    Καλύτερα αυτή η δικτατορία της θρησκείας παρά η παγκόσμια δικτατορία της αθεείας που πρεσβεύετε. Δεν φοβάμαι τον Θεό αλλά ανθρώπους σαν εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση