GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Επιβίωσε» της ψήφου εμπιστοσύνης ο Μπερλουσκόνι...

Με οριακή πλειοψηφία απέσπασε τελικά την ψήφο εμπιστοσύνης της ιταλικής Κάτω Βουλής ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Συνολικλα 316 βουλευ...

Με οριακή πλειοψηφία απέσπασε τελικά την ψήφο εμπιστοσύνης της ιταλικής Κάτω Βουλής ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Συνολικλα 316 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του και 301 κατά.
Ο Σ. Μπερλουσκόνι ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης όταν καταψηφίστηκε ο απολογισμός των εξόδων του κράτους για το οικονομικό έτος 2010, γεγονός που...
οδήγησε σε παρέμβαση του Ιταλού προέδρου Τζόρτζιο Ναπολιτάνο που εξέφρασε την αμφιβολία του για την ικανότητα της κυβέρνησης να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα.
Ο πρωθυπουργός χρειαζόταν απλή πλειοψηφία 316 από τους 630 βουλευτές. Το Κόμμα Ελευθερίας του οποίου ηγείται και ο βασικός τους εταίρος, η Λέγκα του Βορά, έχουν μαζί 293 έδρες.
«Δεν υπάρχει εναλλακτική σε αυτή την κυβέρνηση. Οι πρόωρες εκλογές δεν θα λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Μία πολιτική κρίση τώρα θα σήμαινε νίκη για το κόμμα της παρακμής, της καταστροφής και της σπέκουλας», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.
Πρόκειται για την 56η φορά που ο «Καβαλιέρε» ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του.
Το Σάββατο αναμένεται μαζική διαδήλωση στη Ρώμη εναντίον των μέτρων λιτότητας και της κακοδιαχείρισης της οικονομίας.

2 σχόλια

  1. Η θεια Κουλα14 Οκτ 2011, 9:54:00 μ.μ.

    Μου αρεσε η ατακα του Ψωμιαδη:

    αν στον "κ.παπανδρεου" (εννοει το γνωστο ηλιθιο βλακογιοργο) δωσεις 10 προβατα να τα φυλαει τα 9 θα του φυγουν!!

    Ευγε!!

    (με ξενισε λιγακι το "κ.παπανδρεου" ειναι αληθεια, ολη η Ελλαδα τον ξερει σαν βλακογιοργο αλλα δεν πειραζει . Για αρχη καλο ειναι.. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ σας γραφω14 Οκτ 2011, 9:57:00 μ.μ.

    Io sono il migliore e sempre sarà un voto
    stupido Popolo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση