GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος και Λοβέρδος οι δημοφιλέστεροι για τη διαδοχή μακράν των υπολοίπων...

Με τη στήριξη της Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Υγείας περνάει στην πρώτη θέση Στο γκάλοπ της GPO, όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ , η συντριπτική πλειοψη...

Με τη στήριξη της Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Υγείας περνάει στην πρώτη θέση
Στο γκάλοπ της GPO, όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, η συντριπτική πλειοψηφία (76,3%) όσων συμμετείχαν  θεωρεί ότι το κόμμα πρέπει να κατέβει στις εκλογές με άλλον αρχηγό και όχι με τον Γ. Παπανδρέου.
Στην ερώτηση ποιος θα θέλατε να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ, εάν ο κ. Παπανδρέου δεν παραμείνει στην προεδρία του κόμματος, το 29% απαντά δεν ξέρω/δεν απαντώ, το 23,1% απαντά ο Ευ. Βενιζέλος και ακολουθούν: Ανδ. Λοβέρδος 17,7%, Μ. Χρυσοχοΐδης 8%, Αννα Διαμαντοπούλου 6,5%, Λ. Κατσέλη 3%, Χρ. Παπουτσής 3% και άλλοι 9,7%.
Αυτό σημαίνει ότι Βενιζέλος και Λοβέρδος είναι...
 οι δημοφιλέστεροι μακράν των υπολοίπων. Αν μάλιστα θεωρηθεί ότι η κ. Διαμαντοπούλου, ως μέλος της λεγόμενης "τρόικας", υποστηρίξει τον κ. Λοβέρδο και το ποσοσό της κινηθεί αντίστοιχα, ο υπουργός Υγείας φθάνει το 24,2% και γίνεται πρώτος.

25 σχόλια

  1. Αφού το είπε η GPO και ο Πρετεντέρης, το πιστέψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ "διαβάστε" την πραγματικότητα του μεσοπολέμου της SPD και τον ρόλος της για την "άνοδο" του ... διορίσμου της NSDAP (ομοιότητες με Μόντι/Ιταλία και Παπαδήμα/Ελλάδα είναι ... ΤΥΧΑΙΕΣ !!)! Και ΙΣΩΣ καταλάβαιτε ! Επιπλέον η Μέρκελ δεν ΕΒΡΙΣΕ ποτέ την Ελλάδα και τους Ελληνες, ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ κ. ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ και ΕΠΙΣΗΜΑ σε διεθνή ΒΗΜΑΤΑ (FORUM) βρίζουν και προσβάλλουν τον ... ΛΑΟ που .... ΕΚΠΡΩΟΣΩΟΠΟΥΝ, τι γνώμη θα έχουν και έχουν οι ξένοι, όταν ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ "ΜΑΣ"(;;) μας ΒΡΙΖΟΥΝ ;; ΟΣΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, έχουν πέσει στην ΛΟΥΜΠΑ του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού ΛΟΜΠΥ ! Από αυτό το ΟΛΟ, κέρδος έχει το DOLLAR ! Διότι η οικονομία του DOLLAR είναι υπό κατάρευση, και για τους οικονομολογους ANAL-λυτές (ANAL στα λατινικά) η ιδανική αναλογία DOLLAR-Ευρω πρέπει να είναι 1 προς 1,17-1,27 ! Κάθε τι παραπάνω είναι κατά του Ευρώ με γεωμετρική πρόοδο ! Εάν τώρα, η αναλογία γίνει 1 προς 0,65-0,80 τότε ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, όπως 1ου κ. 2ου παγκοσμίου πολέμου !! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ; Να ξέρεται όμως ότι θα το ΧΑΣΕΤΑΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι σιγουρος αν αυτα τα δυο βρωμοσκυλα ηταν κρεμασμενα στην πλατεια Συνταγματος ,ο κοσμος θα περναγε και θα τα εφτυνε..

    Δεν θα κραταγε σειρα ποιο θα φτυσει πρωτο.
    Οποιο ευρισκε πρωτο μπροστα του.

    Τα ιδια σκυλια ειναι,το ιδιο σκυλια ειναι το ιδιο αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια ειναι..

    Ισως οι πολιτες αγανακτουσαν που δεν θα μπορουσαν να τους ξεπαστρεψουν με λιθοβολισμο..
    Αφου θα ηταν ηδη ψοφια ,πτωματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. {Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος ... Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!}

    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης...

    Λεγόταν και ήταν θέλετε θα πω και εγώ NAI ότι είναι αλήθεια ότι είχαμε ένα δημόσιος τομέας διαλυμένο , όμως ξέρουνε αλήθεια όλοι αυτοί οι Ηλίθιοι ότι όσο περνούνε οι ημέρες διαλύεται όλο και πιο πολύ; Ότι έχει πεθάνει και τουμπανιάζεται το πτώμα τ.

    Οι άνθρωποι που {εργάζονται} σήμερα στο δημόσιο τομέα , όχι μόνο δεν εργάζονται αλλά ασχολούνται μέχρι στις το μεσημέρι το τι νόμος ισχύει με τις χιλιάδες τροπολογίες που περνούνε κάθε ημέρα οι υπουργοί .. Ποίοι υπουργοί ; κάποιοι που δεν ξέρουν αν σε 3-4 μήνες θα υπάρχουν στον πολιτικό χάρτη αυτοί και τα κόμματα τους , αλλά δεν ξέρουν οι ηλίθιοι ότι έχουν τρελάνει τους δημόσιους υπάλληλους και μαζί με αυτούς και όλο τον ΛΑΟ …
    Έχουν παράλυση τα πάντα ,όπου και να κοιτάξεις διαλύονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αυτοί στην κοσμάρα τους, αν σου τύχη να πας σε δημόσια υπηρεσία ξέρετε τι εργασία κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι;.. Παραμιλάν μεταξύ τους θα φύγω; Θα μηνώ; Θα με μετατάξουν; Θα υπάρχουνε χρήματα να πληρωθούμε αυτό τον μήνα; εσένα ποσά σου έκοψαν ; πως θα μπορέσουμε ρε να φύγουμε για σύνταξη ; ρε θα πάρομε εφάπαξ; θα ανεβάσουν τα όρια ηλικίας; θα καταργήσουμε την μονιμότητα; ρε σου ήλθε καμιά καινούργια εγκύκλιο; Στο σπίτι δεν βγαίνομε λέμε να σταματήσομε το παιδί από της σπουδές ..Αυτό το κλίμα επικρατεί ,ένα αλαλούμ οι άνθρωποι είναι σε πανικό μαζί με αυτά σχολιάζουν και το τι ακούνε από την πιο βρώμικη προπαγάνδα των ΜΜΕ , πήραμε δεν πήραμε την δόση; θα πάρομε δεν θα πάρομε άλλη δόση; Μας κούρεψαν δεν μας κούρεψαν ,θα μας κουρέψουν αλλά όχι πολύ , ρε είπαν ότι δεν θα έχομε λεφτά για μισθούς και συντάξεις τον άλλο μήνα , μετά από μερικές ημέρες ΑΑ ωραία βρήκαμε τα λεφτά τα κατάφερε ο Παπαδήμος , και να λέει ο άλλος από το άλλο γραφείο όχι ρε ακόμα περίμενε το συζητάνε μπορεί και να βγούμε από ευρω, και να ρωτά ο παραδίπλα αν βγούμε οι καταθέσεις μας θα γίνουν δραχμές !!

    ΟΛΑ συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία ΚΑΙ οι ανίκανοι πολιτικάντηδες βγαίνουνε και μας λένε ξεδιάντροπα ότι όλα θα πάνε καλά και σώσουν την χώρα ,και την άλλη μέρα ΑΑΑ δεν πάμε καλά θα βάλομε κι’ άλλους φόρους ..
    Και κανείς ηλίθιος η καμία ηλίθια πολιτικάντης δεν έχει καταλάβει ότι αν δεν σωθεί πρώτα ο άνθρωπος αυτής της χώρας , θα έχουν μείνει μόνο τα αποκαΐδια που κάθε μέρα αφήνουν πίσω τους. ..


    ΈΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ,ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΊ;
    ΚΆΝΕΤΈ ΜΩΡΈ ΈΝΑ ΚΊΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ...{ ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ} να σώσουμε αυτά που αυτοί δεν μπορούνε να σώσουν..

    Πίος από όλους αυτούς ΠΑΡΕΤΗΘΙΚΕ; ΠΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΆΘΗΚΕ; ΠΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! ..ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΣΚΑΪ ΤΟ ΜΕΚΑ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα θέλαμε να μας πεί τί ποσοστά θα έδινε στον ίδιο τον Παπανδρέου άν ήθελε να παραμείνει όσο είναι έστω 0,1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λομβερδο έλα στο Ηράκλειο Κρήτης να πας στο ΙΚΑ να κάνεις μια εξέταση αίματος που σου έγραψε γιατρός του ΙΚΑ να δει δεις πόσο απλά γίνετε;

    Ότι δεν υπάρχουν αντιδραστήρια για όλες εξετάσεις θα πρέπει να το ξέρεις, ότι θα πρέπει να κάνεις δέκα γύρους, από το ΙΚΑ σε δυο διευθυντές για υπογραφή μετά σε νοσοκομείο , και μετά πάλι στο ΙΚΑ να πάρεις αυτές που έχουν κάνει με ότι αντιδραστήρια υπάρχουν και μετά πάλι στο νοσοκομείο να πάρεις τις άλλες και μετά πάλι στο ΙΚΑ ΑΝ της δει ο γιατρός ΧΡΟΝΟΣ;; ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ...

    Άκου με αυτών τον τρόπο ξέρω και εγώ να κάνω ευθανασία ώστε να μειώσω, συντάξεις πεθαίνοντας ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    Σου εύχομαι να σε κάνουν αρχηγό ώστε να συν κυβερνάς με τον Μπουμπουκο ,τον Βοριδη , και άλλο που σας έλεγε το ΓΟΜΆΡΙΑ..

    κ. ΛΟΔΡΕ για πάρε τον διπλανό σου τον κ. Βενιζέλος να βγείτε να πάτε μια βόλτα αλλά να μου το πείτε ώστε να σας ακολουθώ μπας και μαζέψω τα ζαρζαβατικά μπας να ταΐσω κανένα πεινασμένο από το σπίτι μου...

    ΚΟΎΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΎΝΑΓΕ

    Μπούτζουκας Θ. Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΗ ΑΧΥΡΩΝΑ Η ΚΑΙ ΔΕΚΑ Η ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ.ΑΝΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΡΟΜΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΜΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΩΝ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΕΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ.ΜΕ ΓΡΑΠΤΑ 2 ΚΑΙ 3 ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από πίτα που δεν φάς,
    τι σε νοιάζει κι΄άν καεί?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6 Δεκ 2011 6:37:00 π.μ

    ΔΕΝ θα τα εφτυνε..

    ΘΑ ΑΔΕΙΑΖΕ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ

    μεχρι να τους φανε οι μυγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Διαμαντοπούλου, Κατσέλη, Πάγκαλος,

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ

    Θα εχουν τη τύχη του Σημίτη, που ζητά να φραξει και την παραλια μπροστά στο ρημάδι του.

    Μεχρι και τα ψάρια φοβούνται πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαρσοκωμωδία … το ΠΑΣΟΚ

    Για τέταρτη ημέρα ο θίασος του ΠΑΣΟΚ παίζει τη μονόπρακτη φαρσοκωμωδία «δελφίνια και…μάγκες». Διαφημίζοντας την παράσταση μόλις τρείς ημέρες από το MEGAρο προβολής, τελικά την ανέβασε στο θέατρο «Βουλή» με πλειάδα γνωστών πρωταγωνιστών….

    Αν και στο διαφημιστικό ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν καλύτερος, πριν από λίγο στη Βουλή μίλησε για «μια νέα πολιτική και κοινωνική συμμαχία, μια νέα εθνική συμμαχία που θα στηρίζεται στη συ-στράτευση, στην αξιοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων, με στόχο την οικονομική επιβίωση της χώρας».

    Αν και λίγο αργά (το έχουμε ξαναπεί αυτό) φρόντισε να πάρει αποστάσεις από την πολιτική του Παπανδρέου κάνοντας λόγο «για λάθη, παραλείψεις και αδυναμίες»!

    Δηλαδή, ότι έλεγε και η ΝΔ για να μην ξεχνιόμαστε…

    Όμως, ιδιαίτερα ζωηρός ήταν και ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος επέρριψε ευθύνες στον Γ. Παπανδρέου, τα μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…

    (Μιλάμε για θρίλερ…)

    Όπως είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή, η αβεβαιότητα δεν έπεσε από τον ουρανό αλλά δημιουργήθηκε με ευθύνη όσων μέσα στην προηγούμενη κυβέρνηση, μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο… έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να αναβληθούν , να ανασταλούν να μην πραγματοποιηθούν εκείνες οι ριζικές, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος…»!

    (Διαρκείας αγοράζω για το θέατρο…)

    Η σοβαρότερη προσέγγιση ήταν του Κ. Σκανδαλίδη ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπέρ των καλλιστείων, ούτε των προσωπικών στρατηγικών, αλλά υπέρ παρατάξεων και συλλογικών προσπαθειών, πρότεινε: «Να φύγουμε όλοι οι παλιοί και να έρθουν όλοι οι καινούργιοι να λύσουν τα προβλήματα»…!

    (Ψηφίζω Σκανδαλίδη)

    Βγάζοντας μόνο το μισό απ’ το κεφάλι του στη σκηνή (το άλλο μισό θα το εμφανίσει όταν ο ίδιος κρίνει) ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε όλους «να παλέψουμε για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση»…

    Δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι καπετάνιοι του τιτανικού δεν πείθουν κανέναν παριστάνοντας τους ναυαγοσώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TOΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠΝΟΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΓΜΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΞΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΕΣ.ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κι'όμως τον Σημίτη κάποτε τον βρίζαμε όλοι τώρα τον αναζητάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΗ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ MEGA ΑΛΗΘΙΑ ΓΙΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.
    __________________________________
    Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

    Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία.
    150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού !

    Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”,
    με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα
    γύρω του. Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές, για να “εξοπλιστούν”.

    Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του στην Λιτανεία και …τον φυγάδευσαν!
    __________________________________
    Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι πράσινοι, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Που;
    Στην Πάτρα !

    Πότε; Στην Λιτανεία του πολιούχου!

    Τα σκηνικά δεν τελείωσαν εκεί,
    αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο λαοπρόβλητος υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο.
    Για να γλιτώσει από τις “λατρευτικές εκδηλώσεις”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σκεψου ολη αυτη η μποχα να εβγαινε καλοκαιρι;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ: Έρχεται πέμπτο στη Β' Αθηνών!!

    Οριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό... προπύργιό του!

    Ο λόγος για την Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα.
    Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%!

    Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, "τσιμπά" ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TA ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΨΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ.ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ.Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΗ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ.ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ.ΒΡΕΞΕ ΚΩΛΟ ΦΑΕ ΨΑΡΙΑ.ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΝΕ ΨΟΦΗΣΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. To 8eokleisto... epaggelma toy Farmakopoioy, pote 8a to apeley8erwseis plhrws Loverdo? Pote 8a papsoyn oi mayres... kai paranomes/antisyntagmatikes agorapwlhsies KRATIKWN adeiwn leitoyrgias Farmakeiwn? Palioka8iki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ "ΩΣΑΝΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΕΚΛΕΚΤΕ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ";;
    Ρε τρέλα που κουβαλάει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚΑΤΑ:
    ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ!! ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΛΥΣΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΣΟΚ: ΠΡΩΤΑ (ΠΗΔΑΜΕ) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
    ____________________________________
    1) Μείωση του ΑΕΠ
    2) Μείωση των εσόδων του κράτους
    3) Αύξηση των εξόδων του κράτους
    4) Αύξηση της ανεργίας
    5) Αύξηση της αδήλωτης απασχόλησης
    6) Αύξηση φόρων
    7) Μείωση μισθών
    8) Αύξηση αυτοκτονιών
    9) Αύξηση εγκλημάτων


    ΟΥΣΤ!!!! ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑ!!!

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤEΩΝΑΣ...ΔΟΞΑΣΤΕ
    ΤΟΝ !!

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση