GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρατσιστική επίθεση σε βάρος μέλους του Αφγανικού Πολιτιστικού Συλλόγου...

Ένας ακόμη μετανάστης δέχτηκε επίθεση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα το βράδυ της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τον αντιπρόε...

Ένας ακόμη μετανάστης δέχτηκε επίθεση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα το βράδυ της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του Αφγανικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Νουρ», Μουσταφά Χαϊνταρί. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, πέρα από τον ξυλοδαρμό του, έγινε επίσης «μάρτυρας της προστασίας που παρέχει στους δράστες η αστυνομία».
Περιγράφοντας τα γεγονότα, ο Αφγανός πρόσφυγας αναφέρει:...
«Πολλές φορές έγινα προσωπικά μάρτυρας επιθέσεων σε βάρος άλλων προσφύγων και μεταναστών αλλά αυτή τη φορά βρέθηκα ο ίδιος θύμα μιας τέτοιας επίθεσης και όχι μόνο. Την Παρασκευή 23/12/11 στις 8μ.μ. την ώρα που έβγαινα από τα γραφεία του συλλόγου μας (Υγείας 11), πρόσεξα μια ομάδα γύρω στα 15 άτομα, που ήταν μαζεμένοι στην διασταύρωση Μιχαήλ Βόδα και Πιπίνου, που φόραγαν κράνη και σκέφτηκα να αλλάξω διαδρομή για να τους αποφύγω.
Σε ελάχιστα λεπτά όμως μου έκλεισαν το δρόμο και χωρίς να μου απευθύνουν το λόγο, μου επιτεθήκαν, κραυγάζοντας και άρχιζαν να με χτυπούν. Ήταν οπλισμένοι με παλούκια, αλυσίδες και φορούσαν κράνη. Το πρώτο χτύπημα ήταν γροθιά στο δεξί μου μάτι, και έπεσα σχεδόν αμέσως κάτω, όπου συνέχισαν να με χτυπάνε αλύπητα με κλοτσιές και με τα παλούκια. Ενώ βρισκόμουν σ’ αυτήν την κατάσταση και είχα διπλωθεί από τους πόνους, δυο ή τρεις από αυτούς μου ψάξανε τις τσέπες και πήρανε το κινητό μου τηλέφωνο.
Ύστερα από λίγα λεπτά οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι προς την Αχαρνών. Καθώς φεύγανε, με το δεύτερο κινητό που είχα μαζί μου και που δεν το βρήκανε, ειδοποίησα την αστυνομία και έμεινα εκεί μη μπορώντας να κουνηθώ, ενώ μετά κάποια λεπτά είδα να περνούν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που δεν ξέρω αν ήρθαν μετά το τηλέφωνο μου ή αν ήταν περαστικοί. Τους σταμάτησα και τους είπα για την άγρια επίθεση που δέχθηκα.
Όμως οι αστυνομικοί παρότι με είδαν σε άθλια κατάσταση, αντί να προσπαθήσουν να με βοηθήσουν είτε να ψάξουν για τους δράστες, βάλθηκαν να ελέγχουν τα χαρτιά μου και να ρωτάνε για την διαμονή μου. Εκείνη την ώρα ήρθε και ένα άλλο περιπολικό, οι άνδρες του οποίου έκαναν το ίδιο, πήρανε τα χαρτιά μου και κράτησαν τα στοιχεία μου, χωρίς να ενδιαφερθούν για την άσχημη κατάσταση μου, ούτε για τους δράστες, και μου σύστησαν να πάω στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλω το γεγονός. Έτσι αναγκάστηκα να κινήσω μόνος μου προς στο αστυνομικό τμήμα, με τη βοήθεια ενός φίλου μου που έφτασε στο σημείο, τον είχα καλέσει για να με βοηθήσει.
Όταν φτάσαμε στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα μας πήρανε τα χαρτιά και μας είπαν να περιμένουμε έξω μέσα στο κρύο και μετά από κάποια ώρα μας οδήγησαν μέσα στο κτίριο στο τρίτο όροφο. Όταν μπήκαμε στο γραφείο, καθόταν μια παρέα αστυνομικοί και μιλάγανε, πίνοντας καφέδες. Τους περιέγραψα το γεγονός και αυτοί μου είπαν να περιμένω. Περιμέναμε ακόμα αρκετή ώρα χωρίς κανένας να ασχοληθεί μαζί μου, ενώ οι αστυνομικοί συνέχιζαν να κουβεντιάζουν και να πίνουν καφέδες.
Η κατάσταση μου χειροτέρευε, πονούσα παντού, ζαλιζόμουνα και τα δεξί μου μάτι δεν έβλεπε τίποτα, τα δάχτυλα μου πόναγαν γιατί κατά τη διάρκεια της επίθεσης, καθώς με χτυπούσαν στο κεφάλι, προσπαθούσα να καλύψω το πρόσωπο μου με τα χέρια. Καθώς δεν άντεχα άλλο, πήγα ξανά στο δωμάτιο με τους αστυνομικούς και τους ζήτησα να καταγράψουν την καταγγελία μου για να φύγω για το νοσοκομείο. Τότε οι αστυνομικοί μου απάντησαν, "πήγαινε τώρα στο νοσοκομείο γιατί είναι αργά για καταγγελίες κλπ, και έλα αύριο ή όταν γίνεις καλά να κανείς την καταγγελία".
Η αδιαφορία των αστυνομικών με έκανε να σκέφτομαι ότι μπορεί να γνώριζαν για το γεγονός. Την ώρα της επίθεσης εναντίον μου, ένας αστυνομικός βρισκόταν στην διασταύρωση της Μιχαήλ Βόδα κοιτούσε προς την Πλατεία Αττικής ενώ άκουγε τις κραυγές των δραστών και τις φωνές μου για βοήθεια, δεν γύρισε να κοιτάξει και δεν έδωσε καμιά σημασία, ενώ όταν οι δράστες έφυγαν, είχε εξαφανιστεί.
Μπροστά σ‘ αυτήν την κατάσταση έφυγα από το Α.Τ. και ο φίλος μου με οδήγησε σε ένα κοντινό νοσοκομείο, όπου μου παρασχεθήκαν πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκα σε εξετάσεις και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχα σπάσει κάτι, αφέθηκα να γυρίσω σπίτι μου.
Τη Τρίτη 27/12 ξαναγύρισα στο Α.Τ. για την καταγγελία , και περίμενα επί ώρες χωρίς κανείς να ασχοληθεί και πάλι μαζί μου, παρότι την ίδια στιγμή άλλοι πολίτες Έλληνες εξυπηρετούνταν στο λεπτό. Έτσι αναγκάστηκα και πάλι να φύγω.
Το ίδιο βράδυ της Παρασκευής (23/12) 3 ακόμη άτομα δέχθηκαν επιθέσεις, ίσως από την ίδια ομάδα. Τίποτε όμως δεν έγινε ούτε γι’ αυτούς.
Τα παραπάνω με κάνουν να αναρωτιέμαι τι σχέση έχει η τοπική αστυνομία με όσα γίνονται στον Άγιο Παντελεήμονα.
Εδώ και 4 χρόνια ως αντιπρόεδρος του “Νουρ” (Πολιτιστικός Σύλλογος των Αφγανών στην Ελλάδα) ασχολούμαι με τα δικαιώματα των προσφύγων. Πολλές φορές έγινα μάρτυρας τέτοιων επιθέσεων. Η αστυνομία δεν έχει κάνει τίποτα σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις. Όταν οι πρόσφυγες, θύματα των φασιστικών επιθέσεων πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα, οι αστυνομικοί αρνούνται να κάνουν οτιδήποτε για το πρόβλημα και συχνά μετά από το έλεγχο των χαρτιών τους, τους λένε «και εσείς να τους χτυπήσετε γιατί εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα». Αν όμως ο πρόσφυγας αντιδράσει συλλαμβάνεται αμέσως και οδηγείται στον Εισαγγελέα. Άλλες φορές βάζουν υπό κράτηση των ιδίων θυμάτων για έλλειψη χαρτιών κλπ. Με αποτέλεσμα πολλές φορές τα θύματα των φασιστικών επιθέσεων φοβούνται να πάνε στη αστυνομία.
Και σήμερα αναρωτιέμαι: Ποιος θα κάνει κάτι για αυτήν την κατάσταση;».

24 σχόλια

  1. Να πάτε στη χώρα σας να μην σας δέρνουν οι κακοί Έλληνες. Εκεί θα περάσετε καλά!!!

    Οι Έλληνες έχουμε καταντήσει φιλοξενούμενοι στον τόπο μας... Ε ρε κατάντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

    ΜΕΛΙ ΕΧΟΥΜΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KRIMA STENAXORE8IKA !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI AΦΓΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως θα μπορούσες και εσύ να μαζέψεις τους Αφγανούς συμπατριώτες σου που έχουν καταλάβει την περιοχή και επιτίθενται σε όλο τον κόσμο και σε άλλους αλλοδαπούς μπας και ηρεμήσουμε; Αντε γιατί όλο δικαιώματα και υποχρεώσεις καμία.
    Και τον σύλλογο σας αρχίστε να τον μετακομίζετε, γιατί σαν πολλοί σύλλογοι μαζεύτηκαν στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πακιστανέ συνάνθρωπε μη λαμβάνεις υπόψη σου κάποια από τα παραπάνω χυδαία σχόλια. Σ' όλο τον κόσμο υπάρχουν χυδαίοι και πρόστυχοι. Δυστυχώς αυτοί είναι πιο ηχηροί, γιατί κράζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είσται όλοι όσοι γράφεται σχόλια σ' αυτό το μπλόκ φασιστόμουτρα με Βούλα και υπογραφή λυπάμε για τους υπάνθρωπους που ζούν και υπάρχουν ανάμεσάμας .Που είναι η ανθρωπιά σας ρε ξεφτιλισμένα φασιστοιδεί σκουλήκια που θέλετε να ονομάζεσται Έλληνες αλλά κάνετε λίγο υπομονή και σε λίγο έρχεται και η σειρά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Μουσταφά Χαινταρί λυπάμαι πραγματικά γι αυτό που σου συνέβη λυπάμαι πο ζώ σ αυτή τη χώρα όπου υπάρχουν κτήνη που θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι λυπάμαι πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφγανικός πολιτιστικός σύλογος ( Σαν ανέκδοτο δεν ακούγεται?)
    Ποιό πολιτισμό ρε κάφροι του αποπατείν και ουρείν δημοσίως σε κάθε γωνιά της πόλης για ποιό πολιτισμό μιλάτε ρε ξεπουλημένοι που έχουμε γίνοι μετανάστες στις ίδιες μας γειτονιές που αναπάσα στιγμή φοβούμαστε ότι θα είμαστε το επόμενο θύμα του αρπακτικού και ληστρικού πολιτισμού τους.
    Μα ξεκουσπισυούν να πάνε στις κολοχώρες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την βρίσκεις με πακιστανούς και τους Υποστηρίζεις τόσο θερμά εσύ ανωνυμε μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ. ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ "ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΕΣ" ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΟ-ΒΟΡΕΙΟ-ΚΕΝΤΡΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΜΗΝΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΝΑΜΕ ΜΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να πάνε να κλαφτούνε στην πρεσβεία της χώρας τους. όμως καμια πρεσβεία δεν παρέχει προστασία σε όσους βρίσκονται παράνομα στο εξωτερικό. ΟΥΣΤ και στην Τουρκια από όπου μας ήρθαν, εκεί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. όλα τα είχαμε, πολιτιστικοί σύλλογοι από το Αφγανιστάν μας λείψανε.
    Ο Y Σ T

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να πάει στην πατρίδα του να τον περιθάλψουνε. Ερχονται εδώ, κλέβουνε, σκοτώνουνε για μια βιντεοκάμερα, ζητιανεύουνε στα φανάρια, φέρνουν λαθραία προϊόντα και ναρκωτικά κι έχουν κι απαιτήσεις. ΟΥΣΤ! Ποιον πολιτιστικό σύλλογο, αυτοί δεν είναι που γκρεμίζανε τα αγάλματα; Τι ξέρουν από πολιτισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 30 Δεκ 2011 8:51:00 μ.μ.
    ANTE NA ZISHS STHN XWRA TOUS POU EINAI KALYTERA,EKEI 8A EXEIS PIO MEGALH PIKILIA APO POUTSOUS.
    RE AI KAI GAMHSOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ
    ΟΜΩΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΝΑΝΔΡΑ.
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ
    ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΡΧΕΣ.
    ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. SIGA RE THA SPASIS KANENA SOUTIEN
    SALTA GAMISOU ANARXOKOUMOUNI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφγανικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Νουρ»,
    ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 31 Δεκ 2011 3:32:00 π.μ.
    A RE MOUNOPANO .GAMISI POU 8ELEI H VROMOKOLARA SOU POUTANAS GIE
    NA GRAPSIS KATI GIA TO PAIDI POU TON SFAKSANE GIA MIA KAMERA,GIA TA GERONTAKIA POU TA SKWTONOUN STON UPNO TOUS ,KAI GIA TOUS ELLHNES POU YPOFEROUN EKSETIAS TOUS.
    ANTE GAMISOU ME AFGANOUS OIKOGENEIAKWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕΤΡΑΓΑΤΕ
    ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΤΕ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΤΕΣ
    ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ
    ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!
    ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ
    ΧΟΥ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. TI FTEXOUN OI FOUKARIARIDES.
    EINAI NTROPH GIA TIS ARXES TIS XWRAS MAS POU EXOUN AFISI NA GINOUN OI KATASTASIS ANAXELEKTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ εσυ το εγραψες ολο αυτο το κειμενο?? η στο γραψανε καποιοι λαθρολαγνοι υποστηριχτες του πολυπολιτισμου μας????.την ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ γιατι την πλενουν καθε πρωι με μανικα μηπως γνωριζεις?πηγαινε αγορι μου πισω στν πατριδα σου σε εχει περισσοτερο αναγκη αυτη παρα εμεις ,και ασε τους συλλογους και τις αλλες παπαριες ,αυτοι οι δικη μας θα σε κανουν σαν την μουρη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ..... ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΡΑΒΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση