GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Άξια..!"

Γράφει ο Αρτ Κυδωνάκης. Πολιτικός Επιστήμων – Αναλυτής. Το κείμενο της Βούλας Παπαχρήστου δεν ήταν αστείο.. Αστεία είναι τα ανέκδοτα που λέ...

Γράφει ο Αρτ Κυδωνάκης.
Πολιτικός Επιστήμων – Αναλυτής.

Το κείμενο της Βούλας Παπαχρήστου δεν ήταν αστείο.. Αστεία είναι τα ανέκδοτα που λέμε για Αγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους κι όμως κανένας δεν ενοχλείται.. Κανείς δεν φτάνει στο γελοίο σημείο να τα χαρακτηρίσει ..‘ρατσιστικά’! Όμως το κείμενο της Βούλας για τους Αφρικανούς που έχουν κατακλύσει την χώρα μας, ήταν κάτι παραπάνω..! Ηταν μία ειρωνική κραυγή αγωνίας για το χάλι στο οποίο έχει φτάσει η Πατρίδα μας από τις ορδές των ξένων εποικιστών.. Και για αυτήν την κατάσταση, κανείς προβεβλημένος δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται και να σηκώνει ανάστημα.. Η κυρίαρχη ιδεολογική θολοκουλτούρα της δήθεν ‘ισότητας’ που μας κρατάει υπνωτισμένους στο καναπέ να βλέπουμε τουρκικά σήριαλ, αυτόματα αποκεφάλισε την πρωταθλήτρια μας.
Αυτόματα ενεργοποιήθηκαν μέσα ενημέρωσης, θεσμοί και φορείς για να χαρακτηρίσουν μία μικρή ανύποπτη φράση, άκουσον –άκουσον, ως απειλή για τα Ολυμπιακά ιδεώδη!
Που είναι η δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης, ω δημοκράτες υπερασπιστές της νεοταξικής αποτελμάτωσης; Οι λαθραίοι εισβολείς μπορούν μπορούνε να σκορπάνε καθημερινά το θάνατο, είτε με την εγκληματική βία, είτε επαναφέροντας στην Ελλάδα ξεχασμένες νόσους όπως η φυματίωση ακόμα και στους παιδικούς μας σταθμούς..! Οι Ελληνες δεν δικαιούνται να να διαμαρτύρονται, ούτε καν με αστείο τρόπο, ούτε καν με ανέκδοτα!
Η Βούλα Παπαχρήστου έπραξε ως όφειλε, ακόμα κι αν δεν το πολυπήρε χαμπάρι,αντιγράφοντας αυτό το γλυκόπικρο αστείο από το διαδίκτυο.. Με αυτό τον τρόπο στάθηκε άξια στο ύψος της ως Ελληνίδα μαχήτρια που απλά μετέφερε και μετέφρασε την αγωνία αυτού του λαού. Και για αυτό της αξίζουν όχι ένα αλλά πολλά Ολυμπιακά μετάλλια!
Το μόνο κακό με την δήλωση της Βούλας, είναι ότι αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη για αυτήν!
Πηγή:http://erosellas.blogspot.gr/p/blog-page_25.html

28 σχόλια

  1. Βασιλικός επίτροπος σε στρατοδικείο της χούντας ο νέος Γ. Γ Δημόσιας Τάξης...!!!

    Ως «το ξύπνημα του Εφιάλτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την τοποθέτηση του Αθανάσιου Ανδρεουλάκου στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

    Σε δήλωσή του ο βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Τσουκαλάς καταγγέλλει πως «38 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας , τα φαντάσματα της δικτατορίας αναβιώνουν με τον πιο απρόσμενο τρόπο».

    «Η ελληνική τρόικα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, που τόσο πολύ νοιάζεται για τη σωτηρία αυτού του τόπου τοποθέτησε στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης τον Αθανάσιο Ανδρεουλάκο. Ο κύριος αυτός ήταν βασιλικός επίτροπος και αντιεισαγγελέας πρωτοδικών του έκτακτου στρατοδικείου της 09/11/1968 όπου κατακεραύνωσε τους κατηγορούμενους της αντιστασιακής οργάνωσης κατά της Χούντας , αγωνιστές της Δημοκρατικής Άμυνας, Στέλιο Νέστωρα, Παύλο Ζάννα, Γεώργιο Σηπιτάνο, Σωτήριο Δέδε, Κ.Πυρζά, και Αργύριο Μαλτζίδη, προτείνοντας να τους επιβληθούν βαριές ποινές» αναφέρει ο κ. Τσουκαλάς, σημειώνοντας:

    «Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι, εφημερίδες της εποχής δημοσιεύουν την αγόρευση του επιτρόπου Ανδρεουλάκου. Χαρακτηριστικά είπε:

    "Η αρχή ότι η επικρατούσα επανάστασις δημιουργεί δίκαιον είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Η επανάστασις της 21ης Απριλίου επικράτησε πλήρως εσωτερικώς και ανεγνωρίσθη εφ' όλων των κρατών εξωτερικώς. Επομένως εδημιούργησεν δίκαιον. Οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται ως σκοπούντες την ανατροπή του κρατούντος πολιτεύματος και την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξεως του παρόντως επαναστατικού καθεστώτος ως τρόπου και μορφής πολιτεύματος".

    Ο κ. Τσουκαλάς υποστηρίζει ότι η τοποθέτηση ενός εκπροσώπου της πιο βίαιης εποχής της νεώτερης Ελλάδας σε ένα από τα πιο ευαίσθητα υπουργεία δημιουργεί ερωτήματα. «Άραγε, δεν υπήρχε άλλο ικανό πρόσωπο για τη θέση αυτή ή μήπως χρειάζεται πρόσωπο με ειδικές ικανότητες και εμπειρίες, άλλα και ένα βιογραφικό που να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα που το Υπ. Δημόσιας τάξης θέτει σήμερα για την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής;» διερωτάται.

    «Η κυβέρνηση μέρα τη μέρα αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο, δίνει το στίγμα της λειτουργίας της, και στο όνομα της κρίσης ισοπεδώνει αγώνες και θυσίες. Αυτή η κυβέρνηση αναδεικνύει μνήμες που ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν φανταζόταν ο σύγχρονος Έλληνας. Απορίας άξιον είναι η συναίνεση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ σε τέτοιες πρακτικές που στα πλαίσια της συμμετοχής τους σε αυτό το ερμαφρόδιτο σχήμα, απεμπολούν δημοκρατικές ευαισθησίες και πρωτάγματα» καταλήγει η δήλωση του κ. Τσουκαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΕΓΑΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕς ;
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ Η Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ..ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ, - ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΡΚΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ...

    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΧΩΡΑ ΄΄ΕΛΛΑΣ΄΄ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗΣ ΄΄ΝΕΑΣ΄΄ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ!) ΤΑΞΗΣ!!! ΤΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΧΕ Η (ΧΑΖΗ ΜΕΝ) ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ???

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΗΤΑΝ Η ΙΔΕΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ι-Σ-Ω-Σ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΄΄ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ΄΄, ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ...ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΧΘΕΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ???

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ. ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!!! " Αυτόματα ενεργοποιήθηκαν τα μέσα ενημέρωσης για τους ληστοσημορίτες πολιτικούς και συζύγους αυτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά είμαστε, αφού μάς έγραψε και το CNN!

    Αλλού αποκλείουν ντοπαρισμένους, ενώ η Ελλάδα έστειλε επιτροπή ντοπαριμσένη με αριστερίστικη political correctness.

    @ 25 Ιουλ 2012 9:16:00 μ.μ.

    Γιατί ρε φίλε γράφεις άσχετα και χαλάς τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσα σκαλιά απόλυτου εξευτελισμού θα κατέβει αυτή η χώρα;

    Εδω παραδίδουν τον ΟΠΑΠ στον Κοκκαλη και μοιραζονται τα κερδη και το μέγα θέμα στην Ελλάδα είναι το σχόλιο της αθλήτριας!

    Εδω οι Τουρκοι αρχισαν να κανουν διακοπές στα κυκλαδίτικα νησιά με φρεγάτες αλλα το θέμα μας είναι η Παπαχρήστου!

    Οχι δεν φταίει αυτο το σκυλολοι των πολιτικών αλητών σε οποιαδήποτε άλλη χωρα θα ειχαν εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες μαζι με ολο εκείνο τον συρφετο συμφερόντων που κρύβονται πισω τους, αλλα εκείνοι που ενα μήνα πρίν τους ψήφισαν! Αυτοί ειναι οι εγκληματίες του τόπου αυτοί ειναι τα λαμογια και τα κτηνη που επιβιωνουν μεσα σε ερείπια και καταστροφές και ζουνε εις βαρος άλλων.
    Αυτοί ειναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ στο εγκλημα που συντελεστηκε και συντελείται στην Ελλάδα.
    Ειναι ολοι αυτοί που καθημερινά κλαίγονται για την καταντια της χωρας χωρις ποτε να αναφέρουν οτι αυτοί ειναι οι πρωτοι που την κατεκλεψαν και πλουτισαν μεσα από την κομματοσκυλία τους.
    Ναι θα ακούσουμε και θα δούμε πολλά θα κατασχονται περιουσιες θα κλείνονται στις φυλακες ανθρωποι για χρέη και οι πραγματικοί κλέφτες δολοφονοι απατεωνες θα βρισκονται στο απυροβλητο κατακρινωντας την κοινωνία σε αγαστή συνεργασία με τα κωλοχανία μπουρδελοκαναλα ιδιοκτησίας ολων εκεινων που ασελγησαν σε αυτο τον λαό με κλοπές απατες φοροδιαφυγή και off shore εταιρείες.

    Ο καθε ΠΙΟΥ που ήρθε λαθραία στην ΕΛΛΑΔΑ εχει δικαιώματα ενω οι Ελληνες καθημερινά χανουν τα δικαιωματα τους είτε αυτα είναι θεματα εργασίας υγείας παιδείας, διαλύονται οικογενειες, μεταναστευουν ξανα νεοι ανθρωποι,απαγορευεται να ονειρευονται στην χωρα τους ενα καλυτερο μελλον, απαγορευται να διαμαρτυρονται, απαγορευεται να διεκδικούν τα δικαιωματα τους απαγορευεται να θελουν πισω την πατρίδα τους, απαγορευεται να διεκδικουν την ζωή τους.
    Περιμενετε σε λιγους μηνες θα ζησουμε ολοι την γυμνή αλήθεια και τοτε ο καθενας εφ ω ετάχθει...οι συγκρούσεις θα ειναι σφοδρές ο χειμωνας αναμενεται με στοιχεία καυσωνα.
    Αυτό το εγκλημα πρεπει να λαβει τελος και οι εγκληματίες να συλληφθουν στην καλύτερη περίπτωση.

    Τοτε θα δουνε ρατσισμο τα ματια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παπαδόπουλο, χουντικέ 9:30:00 μ.μ., αλλά να είσαι στη μεριά εκείνων που τους σακάτευαν στο ΞΥΛΟ, εξυπνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΟΝΤΑ ΔΕΝ 'ΕΚΑΤΣΕ' ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια απαντηση προς τον αξιοτιμο επιστημονα αναλυτη(ηθελα να ηξερα ποιος φασιστας καθηγητης του εδωσε το πτυχιο,αν εχει φυσικα ,που δεν νομιζω.
    Την δημοκρατια και τους θεσμους της την θυμασαι μονο οταν σε βολευει εσενα ταπεινο ανθρωποειδες.
    Παντως οπως και να εχουν τα πραγματα καλο θα ηταν να επισκεφτεις κανενα ψυχιατρο γιατι αν δεν εισαι φασισταριο του κερατα τοτε θα πασχεις απο σχιζοφρενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΟΥΝΕΛΑ ΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΡΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ [ΠΕΘΑΝΟΥΝ.ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στους χιλιόσπορους που θέλουν να το παίζουν ελληναράδες....

    Άμα κάνετε τεστ DNA που ξέρεις μπορεί να βρεις καταγωγή υποσαχάρια....χαχαχαχα

    Δε ντρέπεσαι να βρίζεις την καταγωγή σου????

    Ου να μου χαθείτε ρεμάλια, τον κάθε άνθρωπο του θεού τον ξεχνάτε......Την πιθηκοειδή σας καταγωγή ποτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε αρχιραστιστες ένα ανέκδοτο ,ενός ανόητου αστείου , ενός κοριτσιού 23 ετών θίχτηκε η ΔΥΜΑΡ; ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ εδώ κόβουν της σύνταξης τα φάρμακα στέλνουν ανθρώπους σε αυτοκτονίες και σας πείραξε ένα αστείο που λέγετε ΠΑΝΤΟΎ!!!!!!

    ΕΊΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΌΛΟΙ ...ΕΔΩ ΜΑΣ ΒΡΊΖΟΥΝ Ο ΡΕΣΤΕΛ ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΎΓΟΜΕ ΑΠΟ ΤΟΜ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΆΝΕ ΌΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥΣ ΈΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΈΝΑ ΠΑΐΔΙ 23 ΧΡΟΝΏΝ !!!!

    ΡΕ ΓΑΜΗΜΈΝΟΙ ΡΑΣΤΙΣΤΕΣ ΕΊΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΈΛΕΤΕ ΓΑΜΉΣΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΤΕΛΙΚΑ..... ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΔΥΜΑΡ ΑΠΟ ΠΆΝΩ ΜΈΧΡΙ ΚΆΤΩ ... ΓΑΜΏ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΑΜΏ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ......ΡΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ Η ΕΝΑΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΝΑ ΔΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ ...ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, 25 Ιουλ 2012 9:59:00 μ.μ. ,

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ...

    ΣΕ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΛΙΓΟ...

    ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

    Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΤΡΥΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, - ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ,

    ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ,

    ΚΙ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ,,ΧΟΥΝΤΑΣ, - ΖΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ ;

    ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡ, ΜΠΟΥΤΑΡΙΔΕΣ, ΣΥΡΙΖΑ , - ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ " ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ; ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΚΤΛ...

    ΞΥΠΝΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕ

    Ο ...ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΤΩΝ 9:30:00 μ.μ

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΣΗΜΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ .ΤΟΣΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΘΡΕΣ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΙΥΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ.ΟΥΣΤ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΤΕΧΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2004 ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΕΝΔΙΑΙΤΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ , ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Ο ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ [ΣΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕ ΛΟΓΩ ΔΕΗ ] ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΑΦΑΝΩΣ Η ΕΜΦΑΝΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ. Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΣΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στην αθλήτριά μας που μίλησε υποτιμητικά για τους αλλοδαπούς (σκόπιμα ή μη), να της αφιερώσω τον Ολυμπιακό Ύμνο (γραμμένο από τον Παλαμά) και ιδίως τους τελευταίους δύο στίχους...

    ...Αρχαίο Πνεύμα αθάνατο, κάθε λαός, κάθε λαός
    Αρχαίο Πνεύμα αθάνατο, κάθε λαός


    Υ.Γ... που να ξέρει τι είναι αυτά αφου υπάρχει η adidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΔΥΜΑΡ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΕΙΡΩΣΕΤΕ ΑΣ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΔΕΎΤΕΡΉ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ..

    Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν κλήθηκε το ΕΚΑΒ μετά την πτώση ενός άνδρα από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη, στη λεωφόρο Μαρτύρων, κοντά σε γνωστό πολύκατάστημα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας άφησε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Βρέθηκε στο πεζοδρόμιο κάνοντας βουτιά στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

    Πρόκειται για πρώην αστυνομικό που υπηρετούσε στο Ηράκλειο. Γείτονες και περαστικοί έμειναν σοκαρισμένοι να κοιτούν το άψυχο σώμα του αυτόχειρα που κείτονταν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του κτιρίου, ενώ συνάδελφοί του από την Αστυνομικοί Διεύθυνση Ηρακλείου έχουν συγκλονιστεί με την απόφαση του πρώην συναδέλφου τους.

    ΓΑΜΏ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΑΠΡΑΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ..

    Κυκλοφορεί στην ακριβή Φιλοθέη με αέρα λεβεντόμαγκα.

    Κοινό μυστικό είναι ότι αποτελεί ένα από τα "χέρια" της Γιάννας Αγγελοπούλου.

    Η ΕΟΕ του έχει δώσει μάλιστα όπως μας πληροφορούν το τελευταίο μοντέλο της BMWX6 για να κόβει βόλτες.

    Τζάμπα μάγκας κι αυτός. Από αυτούς που έχουμε μπόλικους στη χώρα.

    Είναι ο άνθρωπος όπως λένε πληροφορίες που πήρε την απόφαση πιεζόμενος από τα πιόνια της συγκυβέρνησης και από τα ξένα κέντρα αποφάσεων, να αποκλείσει την Βούλα Παπαχρήσου από την Ολυμπιάδα.

    Golden boy του κολλεγγίου.

    Κολλητός εκδοτών δεξιών φυλλάδων και παραφυλλάδων που πουλάνε δήθεν αντιπολίτευση.

    Τον Μάρτιο του 2004 διορίστηκε Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων του Υπουργείου Πολιτισμού με απόφαση του Πρωθυπουργού και ορίστηκε City Manager κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Από τον Ιούνιο του 2000, ήταν Εντεταλμένος Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, ενώ κατείχε και τη θέση του Αναπληρωτή Επικεφαλής Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγώνων.

    Έχει διατελέσει Υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Πρόεδρος της Ε.Τ.Ε.Β.Α., Πρόεδρος της Ασφαλιστικής Εταιρείας Αστήρ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε., Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Balkan Investments και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Αθηνών, μετά από μία δεκαετή τραπεζική σταδιοδρομία ως Αντιπρόεδρος της Bankers Trust Company (Παρίσι, Νέα Υόρκη, Αθήνα, Μιλάνο, Λονδίνο).

    Υπήρξε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. Επιπλέον, διετέλεσε Διευθυντής Αθλητισμού της Επιτροπής Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, από την ίδρυσή της.

    Να τον χαίρονται όσοι τον κάνουν παρέα. ΓΑΜΩΣΕ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ηλίθιε 10:12:00 μ.μ., κάποτε θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι τα κράτη όπου όσοι εξέφραζαν διαφοτερικές γνώμες από τους κρατούντες είχαν κατάληξη στην φυλακή η στο ψυχιατρείο παρήλθεν ανεπιστρεπτί, φαλίρισαν. εκεί τα παπαγαλάκια του καθεστώτος-κόμματος αποκαλούσαν φασίστα, σκύλο του ιμπεριαλισμού, εχθρό του λαου κλπ. οποιον διατύπωνε γνώμη μη συμβατή με την επιβληθείσα ιδεολογία. εδώ δεν σε εμποδίζει κανένας να εκφέρεις επιχειρήματα κατά του αρθρογράφου η της B Παπαχρήστου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. το να αποκαλείς φασισταριό κάποιον επειδή είναι άλλης γνώμης από σένα η να κανεις εκ του διαδικτύου την διάγνωση ότι αυτός πάσχει από σχιζοφρένεια δείχνει μόνον την πνευματική σου ένδεια πανηλίθιε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλώσεις Ισίδωρου Κούβελου:
    “«Δυστυχώς η αθλήτρια έκανε μία ρατσιστική δήλωση που αντίκειται στη θεμελιώδη αξία του Ολυμπιακού Κινήματος που είναι ο σεβασμός. Ο σεβασμός στο συναθλητή σου, στον συναγωνιζόμενο, στο διαφορετικό φύλο χρώματος και φυλής».
    «Τα λάθη πληρώνονται ειδικά όταν είναι τόσο σοβαρά. Είναι εκ τω ουκ άνευ ο αποκλεισμός»

    6/3/2012:
    ” Στον εισαγγελέα Εφετών παραπέμπει η αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής για τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των συγγενικών τους προσώπων, τον σύζυγο της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, επιχειρηματία κ. Ισ. Κούβελο για «ανακριβή δήλωση», καθώς δεν συμπεριέλαβε στην σχετική δήλωση του 2011 (χρήση 2010, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου μέχρι την κατάθεση της δήλωσης, δηλαδή έως την 30ή Ιουνίου 2011), τον λογαριασμό του Λονδίνου, όπου και κατατέθηκε το 1 εκατομμύριο δολάρια που προήλθε από ρευστοποίηση μετοχών του στις ΗΠΑ.”

    Το θέμα διερευνάται δικαστικά ή έχει κλείσει; Αν δεν έχει κλείσει, μπορεί ο Πρόεδρος της ΕΟΕ να παραμένει στη θέση του, ενώ έχει εκρεμότητες με την δικαιοσύνη;

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΤΕ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΜΩΡΗ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 18 ΜΕΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και εγώ κατακρίνω την B Παπαχρήστου που ζήτησε συγγνώμη. σε ποιον και γιατί μήπως πρέπει να υπάρχει μια προληπτική λογοκρισία κατά ποσον μια γνώμη/αστείο είναι politically correct η αποδεκτό από την προοδευτικουρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΜΩΜΗ...
    ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ,ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ,ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑΓΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημητράκη Τσουκαλά σε άσχετη ανάρτηση το σχόλιό σου. Από κοντά και εγώ που δεν (σε) ξεχνώ:

    Δημητράκη Τσουκαλά είδες "το φως το αληθινό και ανένηψες".
    Για τον Ανδρεουλάκο έχεις δίκιο.
    Αλλά το γλύψιμο στον Τσίπρα δε σου πάει ρε παιδί μου γιατί, ενώ τώρα καταγγέλλεις το πρώην κόμμα σου το ΠΑΣΟΚ λέγοντας "Η ελληνική τρόικα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ" , ξεχνάς τι έλεγες για το σημερινό αρχηγό σου τον Τσίπρα που δεν έκανε ούτε μια δήλωση θλίψης (έστω και υποκριτική) τότε που κάηκαν από τους κουκουλοφόρους οι συνάδελφοι της MARFIN και εσύ ήσουν συνδικαλιστής της ΟΤΟΕ.
    Κρίμα μωρέ και ήθελες να κάνεις και βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και τη γυναίκα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Ελλάδα πεθαίνει και καλά κάνει
    γιατί ΑΥΤΗ η ”Ελλάδα” έκανε τον κύκλο της θα πεθαίνει κι αν δεν πέθανε ακόμα, καλύτερα να γίνει σύντομα,γιατί αυτή η ύβρις δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @25 Ιουλ 2012 11:19:00 μ.μ.

    Να αγιασει το στομα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μήπως κι αναστηθεί κάποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. " ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ(ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ)"

    ΔΕ ΦΗΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ (ΤΙΜΙΝG)ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. ΕΦΥΓΕ Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΑΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ
    ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. (ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ). ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΕΝΤΕΡΗ-ΘΑΝΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ !
    Υ.Γ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΜΙΟΙ (ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ). ΤΟ ΝΕΑΡΟΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ- ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΤΟΎ ΓΙΑ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ, ΚΑΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΣΜΌ; ΕΤΣΙ ΣΚΕΤΑ, ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΩΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΘΗ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ (ΤΥΠΙΚΑ) ΣΤΡΑΒΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
    " ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ, ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υou gotta hurt in order to know
    fall in order to grow
    lose in order do gain
    cause most of life's lessons
    are learned in pain . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θα κάνουν πάρτυ τα κουνούπια με το αιματάκι της Βούλας, τώρα που θα κάτσει στην Αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση