GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Τους καλύτερους ομιλητές τους επιστρατεύουν οι Δημοκρατικοί

Ο Ομπάμα επιχειρεί να ενισχύσει τη δημοτικότητά του Την Πέμπτη θα μιλήσει στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος στη Σάρλοτ, ο α...

Ο Ομπάμα επιχειρεί να ενισχύσει τη δημοτικότητά του
Την Πέμπτη θα μιλήσει στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος στη Σάρλοτ, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα
Ουάσινγκτον 
Τη δημοτικότητά του μεταξύ των αμερικανών ψηφοφόρων θα επιχειρήσει να ενισχύσει ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος που ξεκινάει την Τρίτη στην πόλη Σάρλοτ των Ηνωμένων Πολιτειών.
Μία σειρά εξεχόντων ομιλητών θα παραθέσουν τα πολιτικά επιτεύγματα της πρώτης – και όπως ελπίζουν όχι τελευταίας – κυβερνητικής θητείας του προέδρου Ομπάμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο σχέδιο για την Υγεία Obamacare, στον τερματισμό του πολέμου στο Ιράκ, στην απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν και στην επιχείρηση εξόντωσης του νούμερο ένα εχθρού των Ηνωμένων Πολιτειών, Οσάμα μπιν Λάντεν.
Σύμφωνα με τον Κρις Μίτσελ, πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος στην κομητεία του Χίλσμπορο στη Φλόριντα, ο οποίος θα αναγορεύσει τον Ομπάμα σε προεδρικό υποψήφιο των Δημοκρατικών στη διάρκεια του συνεδρίου, το εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος θα θίγει ορισμένα «πολύ σημαντικά ζητήματα, όπως η οικογενειακή ισότητα, η ισότητα των γυναικών και τα δικαιώματά τους, η συμπεριφορά μας προς τους βετεράνους, το πώς θέλουμε να αναπτυχθεί η οικονομία μας και η εκπαίδευση».
Την Τρίτη, στο συνέδριο των Δημοκρατικών πρόκειται να μιλήσει η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μισέλ Ομπάμα, ενώ αύριο στο βήμα των ομιλητών θα ανέβουν ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν. Ο πρώην πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ, θα απευθυνθεί στους πέντε χιλιάδες εκλέκτορες που θα συμμετέχουν στο συνέδριο μέσω βίντεο. Την Πέμπτη θα μιλήσει ο πρόεδρος Ομπάμα.
Σε εσωτερικό επίπεδο, το σημαντικότερο επίτευγμα που έχει να επιδείξει ο αμερικανός πρόεδρος είναι η μεταρρύθμιση στον τομέα της Υγείας, την οποία ο ρεπουμπλικάνος αντίπαλός του Μιτ Ρόμνι επιθυμεί να ακυρώσει. «Στη Σάρλοτ ο πρόεδρος θα εστιάσει σε ένα σχέδιο που θα προσφέρει στη μεσαία τάξη αυτής της χώρας την απαραίτητη ασφάλεια επενδύοντας στην έρευνα και την καινοτομία – πιστεύω ότι αυτός είναι ο δρόμος προς τα εμπρός» σχολίασε ο Ρόμπερτ Γκιμπς ένας από τους βασικούς πολιτικούς στρατηγιστές του προέδρου Ομπάμα.
Σχόλια αναγνωστών (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση