GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινδύνευσαν τα εξοχικά Στουρνάρα-Παπαντωνίου (ΦΩΤΟ)

Κινδύνευσαν να γίνουν στάχτη οι πολυτελείς εξοχικές...

Κινδύνευσαν να γίνουν στάχτη οι πολυτελείς εξοχικές...κατοικίες του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου στην περιοχή Τρία Λαγγόνια στο Νότιο άκρο της Σύρου, σύμφωνα με το cyclades24.gr.
Η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στη θέση Κάβος του Τ.Δ. Ποσειδωνίας εξαπλώθηκε με θεαματική ταχύτητα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων απείλησε εξοχικές κατοικίες, μεταξύ αυτών και τα σπίτια των δύο πολιτικών προσώπων που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και γειτνιάζουν μεταξύ τους.
Το μεσημέρι του Σαββάτου η φωτιά έφτασε μέχρι το σημείο που βρίσκονται οι δύο βίλες, προκαλώντας πανικό, αφού οι φλόγες περικύκλωσαν και τα δύο εξοχικά.
Σύμφωνα με το Cyclades.gr τόσο ο κ. Στουρνάρας, όσο και ο κ. Παπαντωνίου από τότε που ενημερώθηκαν για την πυρκαγιά βρίσκονταν συνεχώς στα τηλέφωνα με ανθρώπους που συνεργάζονται στο νησί.
Το εξοχικό του κ. Παπαντωνίου είναι το νοτιότερο οίκημα της περιοχής, ενώ ακριβώς από πάνω είναι χτισμένο το σπίτι του κ. Στουρνάρα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο κίνδυνος που διέτρεξαν οι δύο κατοικίες ήταν τεράστιος και πραγματικά από θαύμα δεν κάηκαν. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες και στα δύο σπίτια η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές.




6 σχόλια

  1. MONO ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ
    ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΡΗΜΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ.Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΙΣΧΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΤΣΕΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΤΕ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΑΤΗ.ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ .ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΦΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΖΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΥΜΠΥΘΡΟΞΥΛΟ, ΑΡΕ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΙΩΣΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΕΛΕΓΞΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση