GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι συζητούν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί...

Χωρίς περιθώριο αναβολών για την επίτευξη συμφωνίας κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που στ...

Χωρίς περιθώριο αναβολών για την επίτευξη συμφωνίας κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνάντησης του Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας, οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, θα ενημερωθούν από τον υπουργό Οικονομικών για το τι συζητήθηκε στη συνάντηση και κατόπιν θα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία για τα μέτρα περικοπής δαπανών ύψους 11,8 δισ. ευρώ.
Ο Ε. Βενιζέλος και ο Φ. Κουβέλης, πάντως, ήδη έχουν βάλει κόκκινες γραμμές για μέτρα τα οποία, όπως διαμηνύουν, δεν πρόκειται να αποδεχτούν.
Όμως, περιθώρια αναβολών για συμφωνία δεν υπάρχουν καθώς αύριο ο πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς συναντάται με τους επικεφαλής της τρόικας όπου θα πρέπει να δώσει την τελική δέσμευση της Αθήνας για τις περικοπές ώστε να αποδεσμευτεί η επόμενη δόση της βοήθειας αλλά και για να ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση για την επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση